Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Για αυτό σε θέλουμε μαζί μας...



Τι με έμαθαν τα 22 χρόνια στο βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα ;

Οι γονείς εμπιστεύονται την ''προσωπική διαφήμιση'', τι θα τους πούν άλλοι γονείς, δεν τους νοιάζει το...μάρκετινγκ.

Η ιστορία είναι καλή για εμάς τους μεγάλους, αλλά, αδιάφορη για τα παιδιά που απλώς θέλουν να παίξουν με τις φίλες τους.

Το βασικότερο είναι να εμπνέεις εμπιστοσύνη, ακόμα και όταν έχεις μπεί στα 60, να λειτουργείς με ενθουσιασμό αλλά και κατανόηση.

Τα πολλά-πολλά δεν αρέσουν. Οι γυναίκες, από 5 έως και 95 ετών, πάντα ξέρουν καλύτερα από εσένα και καταλαβαίνουν. Σε...μυρίζουν, όπως έλεγε και η κόρη μου που ήταν 18 χρόνια στο βόλεϊ του Πορφύρα μας...

Αν έχεις προπονητές-προπονήτριες που ξέρουν τη δουλειά και είσαι κάθε ημέρα δίπλα τους, γνωρίζεις ΟΛΑ τα παιδιά και μιλάς με σεβασμό στους γονείς τους, δημιουργείται η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Οταν δίνουμε μία συνδρομή, έχουμε δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις. Η πειθαρχία φέρνει τη συνεργασία. Και ο Πειραιώτης είναι δίκαιος κριτής γιατί όλοι ερχόμαστε από σπίτια όπου τίποτα δεν ήταν εύκολο και απλό.

Και τέλος, η μόνη ...ετικέτα είναι η ασφάλεια σε έναν κόσμο όπου έχει ...χαθεί η μπάλα και ο ...κανονικός είναι...παράξενος...Και ...τρελός....

Σε περιμένουμε στο βόλεϊ του Πορφύρα, δίχως να σου υποσχόμαστε τίποτα, γιατί η πρόοδος σου εξαρτάται κυρίως από τη συνέπεια και την προσπάθεια σου.

Σίγουρα, όμως, ΟΛΟΙ ξέρετε με ποιόν μιλάτε, έχετε ένα ανθρώπινο πρόσωπο όπου απευθύνεστε, καταλαβαίνετε ότι θέλουμε να φτιάξουμε αθλήτριες υποστηρίζοντας τη μαθησιακή πρόοδο τους, δημιουργώντας αναμνήσεις στα παιδιά, κλαίγοντας και γελώντας μαζί τους , με την κατάρα να μην μπορούμε να τα αγκαλιάσουμε και να τα φιλήσουμε, με τόσους ανώμαλους γύρω μας σε αυτή την κοινωνία της υποκρισίας...

Εάν σας αρέσουν όλα αυτά , τα αληθινά, με το καλό να έλθετε μαζί μας.

Εάν ψάχνετε κάτι άλλο, να σας έχει ούτως ή άλλως, πάντα καλά ο Θεός...

Νίκος Δελαγραμμάτικας-Αντιπρόεδρος ΑΟΦ Πορφύρας και ΕΣΠΕΔΑ, Υπεύθυνος Βόλεϊ Γυναικών ΑΟΦ Πορφύρας