Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Στην Προεθνική ομάδα η Μαρία Τσιλιβάκου !



Τιμή για τον Πορφύρα και τη δουλειά που μεθοδικά γίνεται στην Ακαδημία μας, η κλήση της αθλήτριας μας Μαρίας Τσιλιβάκου  ( δεξιά, στην πάνω σειρά, με το Νο 4 ) στην προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων στο Μουζάκι Καρδίτσας από 26/12 έως 5/1.

Η Μαρία ( γεννημένη το 2009 ) εντοπίσθηκε από τον Πορφύρα όταν πήγαινε στην Δ΄ Δημοτικού και συνεχίζει την παράδοση με παιδιά από τα σπλάχνα του συλλόγου μας που καλούνται στην Προεθνική.

Προηγήθηκαν οι Μαρία Χονδρουδάκη ( του 2000 ), Ασία Κουόλ ( του 2001 ), Αναστασία Σακιζλή ( του 2006 ), οι οποίες έπαιξαν όλες στην Α1 με τον Πορφύρα μας και ειδικά η δεύτερη κι η τρίτη θα αγωνισθούν ξανά σε αυτό το επίπεδο με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Μόλις 5 κορίτσια από όλη την ΕΣΠΕΔΑ θα πάνε στο Μουζάκι κι η Τσιλιβάκου του Πορφύρα είναι ανάμεσα τους.

Συγχαρητήρια στη Μαρία μας και στους προπονητές της, ειδικά δε στην Δέσποινα Σιδεράτου που μαζί με μία...ψυχή, της πέρασαν το...μικρόβιο του βόλεϊ και του Πορφύρα όταν την πρωτοσυνάντησαν και την επέλεξαν....

Προπόνηση, προπόνηση, προπόνηση κι όλα τα παιδιά μας θα πάνε καλά, χάρη στους Μανώληδες, την Πόπη, τον Νικηφόρο, την Σία, την Μαρία, την Τζίνα, γιατί το ΄΄μυστικό'' του Πορφύρα, πέρα από το οικογενειακό κλίμα και την προσοχή στα παιδιά, είναι οι εξαιρετικοί προπονητές.