Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Με νίκη στη Νίκαια προχώρησαν οι υπέροχες Νεάνιδες του Πορφύρα !



Τι μας άρεσε από τον νικηφόρο αγώνα των ΥΠΕΡΟΧΩΝ Νεανίδων του Πορφύρα στη Νίκαια, όπου πέτυχαν την πρώτη νίκη τους στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, με 3-1 σετ επί του Ιάσονα με τον οποίο διέπρεψε η Εβελίνα Κόμη, παιδί που ξεκίνησε από τον Πορφύρα και στο οποίο ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα :

Η ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΑΔΑΣ που οφείλεται στους ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ χαρακτήρες των αθλητριών μας όπως και στον προπονητή-παιδαγωγό Νικηφόρο Γιαννόπουλο.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ σε ρόλο εφόρου στον πάγκο, του  Νίκου Ψαρράκη, αν κι η κόρη του Μαριτίνα έλειπε. Στην πατρίδα μας προσφέρει τις υπηρεσίες του με συνέπεια, στον Πορφύρα με αστείρευτη διάρκεια κι υπομονή.

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ της Φρατζέσκας Σίμου, στο ντεμπούτο της στις Νεάνιδες. Ενα παιδί που δουλεύει χωρίς να μιλά, όπως τότε που πρωτοήλθε στα Μίνι του Πορφύρα μας, με τον μπαμπάκα της. Στα γλυκά που κέρασε, ήλθε...ισοπαλία με την εορτάζουσα Ανναμπέλα Τσίντζου, ένα επίσης σπάνιο παιδί !

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ στο γήπεδο της Κορασίδας αθλήτριας μας Νικολέτας Χωριάτη και των γονιών της, καθώς αμέσως μετά τις ξενόγλωσες εξετάσεις αντί να πάει για ξεκούραση ή βόλτα ήλθε να δεί τις Νεάνιδες , να στηρίξει τις φίλες της.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ της Αγγελικής Αντωνίου. Από τον καιρό που την έφερνε στην προπόνηση των Μίνι η γιαγιάκα της, μέχρι σήμερα, μόνο καλά αισθήματα κι υποχρέωση σεβασμού απέναντι μας, δημιουργεί...

ΠΑΝΤΑ κρατάμε τα καλά. Αφήνουμε τα άλλα στους μίζερους.

Ο Πορφύρας μας είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ όπου κάθε χρόνο εμπιστεύονται τις κόρες τους όλο και πιο πολλοί άνθρωποι, οπότε έτσι θα καταλάβετε γιατί έχουμε αυτή την προσέγγιση σε κάθε ανάρτηση μας.

ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή για την νίκη, όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ : Ποτέ δεν είστε μόνες !!! Είτε κερδίζετε είτε χάνετε, είτε παίζετε όπως μπορείτε, είτε όχι.