Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

«Το βόλεϊ δεν θα ηττηθεί από τη βία»



 
Το δικό τους μήνυμα για αγώνες χωρίς επεισόδια έστειλαν ΕΟΠΕ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εν όψει του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει την Τετάρτη στο κλειστό του Ρέντη.
Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Γιάννης Στουραϊτης, καλωσόρισε μαζί με τον γενικό γραμματέα Παναγιώτη Σιδέρη, τους πάντες και δήλωσε: «Το παιχνίδι κρίθηκε ειδικής διαχείρισης από τη ΓΓΑ μετά τα γεγονότα στο Καραϊσκάκη. Συνεργασία των διοικήσεων των σωματείων με την ΕΟΠΕ και τη ΓΓΑ, κάναμε δύο συναντήσεις και συμφωνήσαμε σε ένα μοντέλο που δεν θα έχει μόνο μαθητές, αλλά και ακαδημίες και αθλητές και όλους τους ανθρώπους του αθλήματος.
Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και περιμένω πως το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα μήνυμα κατά της βίας. Είχαμε το δίλημμα αν θα γίνει ο αγώνα με μαθητές ή αν θα ήταν χωρίς φιλάθλους ή ακόμα και να ματαιωθεί. Στις δύο τελευταίες περιπτώσεις θα ήταν νίκη της βίας. Το κακό είναι πως ήταν περιορισμένος ο χρόνος και έπρεπε να γίνουν όλα σε δέκα ημέρες. Αύριο θα έχουμε φίλους του αθλήματος και είμαστε σίγουροι πως δεν θα γίνει κανένα επεισόδιο. Θέλουμε να κερδίσει το άθλημα και ο καλύτερος ας πάρει την πρόκριση».