Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μπράβο Νιόβη

Επειτα απο τη διακοπή της συνεργασίας μας με τον Γιάννη Μπογιατζόγλου, καθώς αποδεχθήκαμε την παραίτηση του, αποφασίσαμε να πορευθούμε έως το τέλος της σαιζόν με προπονητή τον Γιάννη Τσουρουγιάννη, που έχει την ευθύνη των Μίνι του Πορφύρα, ωστόσο, σε συνεργασία με τις δύο παλιότερες αθλήτριες μας και προπονήτριες σε Νεάνιδες--Κορασίδες--Παγκορασίδες, την Μίνα Τσαπούρη και την Πόπη Χατζηκωνσταντή που αφήνουν τα σπίτια  τους και τους συζύγους τους για να είναι πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Πορφύρα.
Ο Γιάννης Τσουρουγιάννης χρειάσθηκε εκτάκτως να λείψει εκτός εξωτερικού. Και εκεί ήρθε η λύση της Νιόβης Γκούρα, η οποία πήρε άδεια απο τον Πανιώνιο ( ευχαριστούμε θερμά τον έφορο του Πανιωνίου Τάκη Χρυσοχόου στον οποίο απευθυνθήκαμε ώστε να έχουμε τη συναίνεση του την οποία αγόγγυστα μας έδωσε για τη συνεργασία μας με την αθλήτρια του).
Η Νιόβη βοήθησε αποφασιστικά στην προετοιμασία της ομάδας μας μαζί με όλα τα κορίτσια και κατηύθυνε μαεστρικά απο τον πάγκο τον Πορφύρα μέσα στον Αλιμο απέναντι στους Τράχωνες.
Μπράβο Νιόβη γιατί βοήθησες τις αθλήτριες μας και τον Πορφύρα.
Πέρα απο γειτόνισα και αδελφή της λίμπερο μας( η τρίτη ...παλιοσειρά της ομάδας που μάλλον δεν γεννήθηκε στη Λάρισα αλλά στη Φρεαττύδα αλλά δεν της το έχει πεί ακόμα ο πατέρας της....) κυρίως, η μωρομάνα Νιόβη, είναι μία εξαιρετική περίπτωση ανθρώπου που αγαπά πραγματικά τον αθλητισμό και παίρνει τα χρήσιμα απορρίπτοντας τα περιττά.
Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σου....Συγχαρητήρια και στα κορίτσια μας  γιατί σε βοήθησαν και αυτά με τη στάση τους . Μία τέτοια σχέση πρέπει να είναι αμφίδρομη.
Μπράβο σε όλα τα κορίτσια γαιτί στήριξαν την ομάδα.
Οσο ακούγαμε τις μικρότερες σε ηλικία αθλήτριες μας να φωνάζουν απο τον πάγκο σα να έπαιζαν και εκείνες, νιώθαμε ότι ''κάτι'' γίνεται εδώ.
Κρίμα γιατί χάσαμε μία άνοδο που ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να πάρουμε αλλά πάντα κερδίζεις κάτι, αρκεί να μαθαίνεις....
ΣΗΜ. 1 ''Μπίμπι'' συνειδητοποίησες τι αξίζεις;
ΣΗΜ. 2  Δήμητρα, Αννα, άψογες
ΣΗΜ  3  Κωνσταντίνα, αυτή είσαι
ΣΗΜ  4  Μίνα, Πόπη, Αρτεμις. Οι ''3 Σωματοφύλακες'' . Καταπληκτικές και οι 3....Η συμβολή  και η προσφορά τους ΠΟΛΥΤΙΜΗ και ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ. Και ΣΕ ΟΛΑ.    


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ