Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκίνημα για τον Πορφύρα της Α2 Εθνικής

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα ξεκινά απόψε την προετοιμασία της για την εφετινή αγωνιστική περίοδο, την πρώτη στην οποία θα αγωνισθεί στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ο προπονητής μας Κωνσταντίνος Γκούντας θα έχει κοντά του τις αθλήτριες
Αρτεμις Γκούρα, Νιόβη Γκούρα, Δήμητρα Γρηγορίου, Μαρία Δελαγραμάτικα, Ιωάννα Δήμα, Εβελίνα Θαλασσινού, Πέννυ Καράκου, Μαριάννα Λιάρου,  Νίκη Μανωλάκου, Στέλλα Μουστάκη, Βιβή Μπαλή, Ανδρονίκη Πρίφτη, Μίνα Τσαπούρη, Ιωάννα Τσιραντωνάκη, Στέβη Χαλβατζή, Φρόσω Χατζηπέτρου.
Νέο πρόσωπο στον Πορφύρα είναι η Νιόβη Γκούρα, η οποία ήλθε στην ομάδα μας με ελεύθερη μεταγραφή απο τον Πανιώνιο.
Αποκτήθηκε απο το Αιγάλεω με ελεύθερη μεταγραφή η Πέννυ Καράκου, την οποία είχαμε πέρσι μαζί μας με υποσχετική.
Παραχωρήθηκε η Αννα Μαρία Θεοχάρη, κατόπιν επιθυμίας της, με ελευθέρα μεταγραφή στον Ικαρο Καλλιθέας, ομάδα της Α΄ΕΣΠΕΔΑ.
Δεν ανανεώθηκε η υποσχετική της Νίκης Κουτσιβίτη, η οποία αγωνίσθηκε ως δανεική απο τον Ολυμπιακό, μας βοήθησε και την ευχαριστούμε θερμά για την αθλητική αξιοσύνη και το ήθος της.
Ανανεώθηκαν οι υποσχετικές της Αλέκας Χρήστου στον Φοίνικα και της Χριστίνας Φικάι στο Ρέντη.
Απο το ρόστερ των 16 αθλητριών της γυναικείας ομάδας μας, οι 7 ( Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Δελαγραμμάτικα, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Θαλασσινού, Τσιραντωνάκη)  προέρχονταιι απο την Ακαδημία του Πορφύρα, οι 4 ( Τσαπούρη, Α.Γκούρα, Μπαλή, Γρηγορίου) αγωνίζονται στον Πορφύρα απο 4 έως 6 χρόνια, οι 4 ( Δήμα, Μανωλάκου, Καράκου,. Μουστάκη) είναι στην ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν και νεοφερμένη είναι μόνο η Νιόβη Γκούρα, αδελφή της λίμπερο μας, Αρτέμιδας.
Ολες οι αθλήτριες μας είναι Πειραιώτισες και κατοικούν δίπλα ή πολύ κοντά στο γήπεδο μας, το ''Παναγιώτης Σαλπέας''.
Ο στόχος μας για την εφετινή αγωνιστική περίοδο είναι απλός.
Πάμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, προσπαθώντας να λειτουργήσουμε σωστά, στο πλαίσιο του ανθρωπίνως δυνατού, με την ευχή να έχουν όλες κι όλοι ΥΓΕΙΑ.
Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε άξια τον Πορφύρα, τον σύλλογο μας με την πλούσια ιστορία των 55 ετών, τη Φρεαττύδα μας,  τον Πειραιά, τους απλούς ανθρώπους που στηρίζουν με απίστευτες θυσίες αυτή την ομάδα, μα πάνω απο όλα φιλοδοξούμε κι ελπίζουμε να μείνουμε γνήσιοι, αυθεντικοί, αγωνιστές αλλά  κι ειλικρινείς, στο πλαίσιο μιας οικογενειακής λειτουργίας αρχών κι αξιών.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά, έτσι κι αλλιώς, ότι έχουμε πετύχει, το καταφέραμε με αγώνα κι αυτός δε θα πάει χαμένος απο τις αθλήτριες, τον προπονητή, τους γονείς.
Οτιδήποτε άλλο περιττεύει.
Το γήπεδο είναι, πάντα, ο καθρέφτης.


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ  Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ