Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Καλορίζικη...

Η Πόπη Καλλή είναι η νέα προπονήτρια των τμημάτων Προμίνι, Μίνι και Παγκορασίδων στο βόλει γυναικών του Πορφύρα.

Τη συνεργασία μαζί της την είχαμε επιδιώξει και παλαιότερα, αλλά, δεν είχαμε καταφέρει να την πετύχουμε, με δεδομένο ότι υπήρχε ετεροαπασχόληση σε άλλες ομάδες.
Ηλθε κοντά μας, προκειμένου να συμβάλλει με την πείρα, την ενεργητικότητα, τις γνώσεις και την όρεξη για δουλειά , στη συνέχιση της δουλειάς που γίνεται στον Πορφύρα.
Εχει ένα λόγο παραπάνω, άλλωστε, να θέλει να πετύχει ο Πορφύρας.
Είναι παιδί της Φρεαττύδας, μένει δίπλα στο Γυμνάσιο όπου πήγε κι εκείνη όπως κι όλοι μας σχολείο, αγαπά τον Πορφύρα, είνα μέρος απο την καθημερινότητα της.
Ακόμα κι αν δεν γνωρίζαμε ότι ήταν μεγάλη αθλήτρια ( με παρουσία σε εθνικές κατηγορίες με Πειραικό κι Αιγάλεω ) και σπουδαία προπονήτρα ( με πολλές διακρίσες κυρίως με το Αιγάλεω αλλά και με την Φιλία Ηλιούπολης ), πάλι σε εκείνη θα καταλήγαμε.
Μας καλύπτει πλήρως και την εμπιστευόμαστε.
Αλλωστε, υπάρχει σε εξέλιξη ένα πλάνο συνολικότερης προσπάθειας για βελτίωση, με σταδιακή αυτονομία λειτουργίας των υποδομών σε σχέση με την πρώτη ομάδα.
Γιατί στον αθλητισμό, δεν έχει νόημα να δημιουργείς αν δεν αισθάνεσαι ότι παλεύεις όχι για το ''εγώ'' αλλά για το ''εμείς''.
Κι είτε μας πείτε τοπικιστές είτε όχι, ομάδες σαν τον Πορφύρα ή θα ζήσουν απο το αίμα της περιοχής τους  ή θα σβήσουν αν δεν προσέχουν σε κάθε άνοδο τους, την επόμενη κίνηση.