Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Αναβολή της κλήρωσης για την Δευτέρα

Αναβλήθηκε για την Δευτέρα στις 5 μ.μ. η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα.
Αυτό συνέβη γιατί ο Πανελλήνιος δήλωσε πριν απο λίγο, ότι δεν πρόκειται να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα.
Η Ομοσπονδία σκοπεύει να κάνει μίας μορφής αναδιάθρωση των Ομίλων με μεταφορά αθηναικής ομάδας απο τον Α΄Ομιλο στον Β΄,αυτόν του Πορφύρα δηλαδή.
Φυσικά, όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί αν δε φθάναμε σε οριακό σημείο με 9 ομάδες στον Ομιλο μας, μετά την αποχώρηση Φιλίας και Κερατέας.
Ομως, όταν υπήρχε η δυνατότητα, μετά τις εκλογές της Ομοσπονδίας, κι αφού ήδη ο Πανελλήνιος είχε δείξει τις προθέσεις του κι η ''πιάτσα'' συνέχιζε να έχει αμφιβολίες για την τελική απόφαση του συλλόγου της Κυψέλης,  δεν υπήρξε συμπλήρωση του Ομίλου και τώρα, εντέλει, οδεύουμε σε εξέλιξη που συνιστά προφανή αλλοίωση  της αθλητικής εικόνας του πρωταθλήματος, σε αγωνιστικό επίπεδο..
Στο θέμα θα επανέλθουμε, πριν απο την κλήρωση της Δευτέρας,επειδή, η Ομοσπονδία, για να αποφύγει τη διαδικασία της ανόδου ομάδας απο τα πλαίυ οφφ που έγιναν στο Μαρκόπουλο , όπου ήταν δεύτερος ο Βότσης, τρίτο το Χαλάνδρι και τέταρτη η Κόρινθος, οδεύει σε σφάλμα, ακόμα κι αν απο την ειδική προκήρυξη καλύπτεται.
Εξαρτάται πάντα απο το τι επιλέγει κανείς να διαβάσει και με ποιό σκεπτικό πορεύεται.
Προφανώς, απαιτείται, βασανιστική,  σκέψη  ώστε να μην τιναχθούν όλα στον αέρα, γιατί αυτό είναι το μόνο εύκολο....
Απαιτούνται περίτεχνοι χειρισμοί, αλλά, η Ομοσπονδία έχει τον τρόπο να αντιμετωπίσει ότι , σαφώς, δεν προβλέφθηκε επαρκώς.

Ν.Δελαγραμμάτικας