Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Για αυτό ασχολούμαστε...


Το γεγονός ότι 50 κορίτσια προπονήθηκαν στο ξεκίνημα της σαιζόν για τα τμήματα υποδομής του βόλει γυναικών του Πορφύρα ενώ ακόμα πολλά παιδιά λείπουν στα χωριά τους, είναι σημαντικό κι ευχάριστο.

Ακόμα σπουδαιότερες απο τις εικόνες των παιδιών που ίδρωσαν μέσα στο γήπεδο ήταν , στα μάτια μας, οι εικόνες με τους , ταλαπωρημένους, κουρασμένους, ανήσυχους, ασφυκτικά πιεσμένους γονείς που μόλις μπήκαν στο γήπεδο μας, ήταν χαμογελαστοί, ευδιάθετοι, μετέφεραν θετική ενέργεια, έδειξαν συγκίνηση για το αντάμωμα, μετά απο δύο μήνες χωρισμού, με φίλες και φίλους.
Εδώ δε μιλάμε για στείρο αθλητισμό και για μονόδρομο στην κατεύθυνση, αλλά, για μία κουλτούρα μίας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
Στο βόλει του Πορφύρα, πέρα απο το ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ενδιαφέρον για τα παιδιά, υπάρχει μία πολύ καλή σχέση ανάμεσα στους ανθρώπους.
Με αξιοπρέπεια αλλά και προσέγγιση που φανερώνει τη διάθεση να μιλήσουμε για αυτά τα πραγματικά σοβαρά που μας απασχολούν, ανοίγουμε την καρδιά μας σε εκείνους με τους οποίους είμαστε ΜΑΖΙ 10 μήνες τον χρόνο.
Καμαρώνουμε επειδή βλέπουμε τα παιδιά της ομάδας μας να μεγαλώνουν, ευχόμαστε να έχουν την υγεία τους και ελπίζουμε ότι θα τα δούμε να παίρνουν , όταν είναι έτοιμα, τη σκυτάλη απο τις σημερινές, εξαιρετικές σε όλα, αθλήτριες του βόλει του Πορφύρα.
Μα πάνω απο όλα, ευχαριστιόμαστε γιατί σε αυτή την ομάδα υπάρχει ΥΓΕΙΑ και έτσι βεβαίως είναι πιο εύκολο να μπούν στέρεες βάσεις σε ένα οικοδόμημα που δεν είναι τίποτα άλλο απο την προσομοίωση της ίδιας της ζωής μας.