Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ωραίο παιχνίδι....

ΑΠΟΡΙΑ. Αν έρχονται 60 άτομα σε φιλικό των Κορασίδων του Πορφύρα, στα επίσημα στην Α2 και στο Κύπελλο Ελλάδος, πόσοι θα είναι στην εξέδρα ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ. Ωραίο παιχνίδι έγινε στο αποψινό φιλικό Κορασίδων Πορφύρας--Αιγάλεω. Και τα 4 σετ πήγαν στο Αιγάλεω, με 22-25.20-25,21-25 και 14-25. Ηταν καλύτερα τα κορίτσια του και μπράβο τους. Χαρήκαμε, όμως, έναν αγώνα ρυθμού και επιπέδου.
Οτι καλύτερο για το Αιγάλεω, που είναι ομάδα με χθες, σήμερα κι αύριο.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ. Η δουλειά που γίνεται στον Πορφύρα θα αποδώσει καρπούς , όπως βλέπουμε μέσα απο τα φιλικά αλλά και απο την καθημερινή προσπάθεια. Η ανανέωση με παιδιά απο τις Παγκορασίδες δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά, θα λειτουργήσει ευεργετικά για το συνολικό σχεδιασμό.Για την επόμενη ημέρα.
ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Δε φροντίσαμε να ενημερωθούμε για τα ονόματα των παιδιών του Αιγάλεω. Μοιραία, δεν  τα αναφέρουμε. Απο αβλεψία μας.
ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΡΕΙΣ. Δεν αποτελεί δικαιολογία η απουσία των Τσιραντωνάκη, Τζερεφού, Πολύση απο την ομάδα μας, αλλά, πρέπει να το σημειώσουμε, απλώς, για να γνωρίζουμε και ποιές έπαιξαν. Στο ματς χρησιμοποιήθηκαν οι Θαλασσινού, Τσαβαρή, Ε.Πρίφτη, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Παλημέρη, Κουζίνη, Δαρδακούλη, Κ.Ζαννή, Ε.Μονιού, Καρβούνη.
ΜΙΑ ΕΥΧΗ. Μόλις πριν απο είκοσι ημέρες , η φίλη προπονήτρια του Αιγάλεω, παλιά αθλήτρια και μητέρα μίας εξαιρετικής αθλήτριας του Αιγάλεω, έχασε την αδελφή της, σε ηλικία 49 ετών. Είναι, όμως, πάντα δίπλα στην ομάδα της, πρόθυμη να βοηθήσει, ευγενική στη συνεργασία, δυνατή στη ζωή και στο βόλει.
Το γήπεδο και το βόλει δεν κλείνουν πληγές, αλλά, προσφέρουν εκτόνωση, χαρά, ζωντάνια, δίνουν χώρο στη δημιουργικότητα.
Για όλους όσοι αγαπάμε τον αθλητισμό, το γήπεδο είναι η βαλβίδα αποσυμπίεσης μας.
Τρόπος ζωής.
Εδώ είναι όλα κι εδώ μένουν όλα.
Πάμε λοιπόν να απολαύσουμε και να χαρούμε.
Αιγάλεω, ευχαριστούμε, Αγγελική κουράγιο, Πορφύρα, είμαστε  ΠΟΛΥ υπερήφανοι για ότι έχουν φτιάξει οι θεοπάλαβοι γονείς...

Ν.Δελαγραμμάτικας