Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Οταν δε ξέρεις απο που να ξεκινήσεις.....

Στη δημοσιογραφία λέμε ότι πρέπει να επιλέγεις καλή, δυνατή αρχή στο κείμενο σου για να το διαβάσουν πολλοί και να το συζητήσουν ακόμα περισσότεροι.
Εχω...μπλοκάρει, όμως, επειδή δε ξέρω απο που να ξεκινήσω την αναφορά μου στο παιχνίδι Πορφύρας--Μεσσαράς 3-0 σετ, το πρώτο στην ιστορία μας, στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Είδα, έζησα κι απόλαυσα πολλά σημαντικά απόψε, στο γήπεδο ''Παναγιώτης Σαλπέας''.
Πάμε να τα δούμε μαζί
ΣΟΒΑΡΗ κι υπεύθυνη ήταν η εμφάνιση της ομάδας μας, η οποία έφερε τη νίκη, απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, που θα κάνει ζημιές εφέτος στην κατηγορία.
ΟΛΕΣ οι αθλήτριες του Κωνσταντίνου Γκούντα, του έδωσαν αυτό που ήθελε απο εκείνες, τι καλύτερο για έναν προπονητή.
Η ΕΞΕΔΡΑ ήταν γεμάτη, όπως και κάθε σημείο του γηπέδου, απο 500 φίλους του Πορφύρα που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα, για την οποία πήραμε συγχαρητήρια απο τον έφορο και τον προπονητή του Μεσσαρά.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ έκλεψαν τα κορίτσια απο τα Προμίνι και τα Μίνι, που ήταν καταπλήκτικά και μάλιστα είχαν φτιάξει πανό για την Πέννυ Καράκου και την Βιβή Μπαλλή, οι οποίες πήγαν στην προπόνηση τους το Σάββατο και τους έδωσαν αγάπη, που επιστράφηκε και με το παραπάνω. Οτι δίνεις, παίρνεις στη ζωή αυτή. Και στο βόλει.Συνήθως.
ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ για να έχουμε σήμερα αλλά κι αύριο. Κι όχι επιφανειακά. Η εξαιρετική απόδοση της πασαδόρου μας Φρόσως Χατζηπέτρου, μίας αθλήτριας 18 ετών, απλώς απέδειξε για ακόμα μία φορά, ότι τα κορίτσια της Ακαδημίας μας, προοδεύουν μέσα σε μία υγιή κι ανταγωνιστική ομάδα, με μεγάλα αθλητικά πρότυπα.
Προφανώς, η εμφάνιση της Φρόσως δεν ήταν αποκάλυψη. Τη ξέρουμε, το σπουδαίο είναι ότι πλέον έχει μάθει κι εκείνη ότι για το ταλέντο της, τα όρια είναι μακρυνά, πολύ μακρυνά.
Οταν το καμάρι μας έπαιζε στα 15 του απέναντι στη Φιλία και γύριζε ένα σετ, σε ντέρμπι ανόδου, σιγά μην δεν τα κατάφερνε τώρα, που έχει εξελιχθεί.
Χαλάλι η αγωνία κι οι κόποι των γονιών της.
ΜΠΡΑΒΟ στη Νίκη Μανωλάκου, η οποία είχε ένα προβληματάκι και δεν αγωνίσθηκε, αλλά, όχι μόνο είναι η καλύτερη δασκάλα για την Φρόσω, αλλά, τη στήριξε υποδειγματικά.
ΠΩΣ να μην αισθάνεσαι καμάρι κι υπερηφάνεια, βλέποντας τόσο κόσμο να τρέχει για τα πάντα και να συμβάλλει στην ΑΡΤΙΑ κι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ οργάνωση του αγώνα....
Οι γονείς των αθλητριών της Ακαδημίας μας και κυρίως οι Κώστας κι Ελένη Αποστόλου, Τασούλα Λιάρου, Αγγελος Ζαννής, Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Ηλίας Πολλάτος, Τάκης Παπαγεωργίου, ήταν εκεί κι έκαναν ότι καλύτερο.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ απόλαυσαν και με το παραπάνω τα κεράσματα που έφεραν απο το δικό τους...ρεφενέ, οι έφοροι των τμημάτων της Ακαδημίας μας.
Οι Αποστόλου, Τριανταφύλλου, Λιάρου, Ζαννής μερίμνησαν ώστε να υπάρχουν νερά, αναψυκτικά, γλυκά, ντόνατς για όλους, κυρίως για τα παιδάκια μας απο την Ακαδημία του βόλει του Πορφύρα.
ΑΠΟΨΕ έγινε μία καλή, πολύ καλή αρχή.
Οχι γιατί κερδίσαμε, αλλά, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι προχωράμε με σταθερά βήματα, με συγκεκριμένη κουλτούρα και καθαρή στόχευση.
Το αποτέλεσμα μπορείς να το πάρεις, όλα τα άλλα, που φέρνουν το αποτέλεσμα, δεν είναι απλό κι εύκολο να δημιουργήσεις.
ΜΠΡΑΒΟ σε όσες αγωνίσθηκαν μέσα απο τις γραμμές.
ΜΠΡΑΒΟ σε όλες κι όλους που είναι μέλη μιας αθλητικής, οικογενειακής, απλής και όμορφης κοινότητας που μάχεται με σφεντόνες, αλλά, φαίνεται ότι ακόμα και σήμερα, υπάρχουν σφεντόνες με πέραση κι αντοχή....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ προπονητή, αθλήτριες, κόσμο, μα πάνω απο όλα τους γονείς της Ακαδημίας, γιατί δίχως αυτούς αυτή η ομάδα δε θα ήταν εδώ.

Ν.Δελαγραμμάτικας