Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου το μεγάλο ραντεβού μας

Είναι νωρίς, ίσως φανεί πρόωρο, αλλά, θα θέλαμε να ζητήσουμε απο τώρα, έγκαιρα, τη συνεργασία των γονιών των κοριτσιών της Ακαδημίας του τμήματος βόλει Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας, ώστε να έχουμε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, γεμάτο γήπεδο στο πρώτο ματς που θα δώσει η γυναικεία ομάδα μας, στο εφετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Το Σαλπέας πρέπει να είναι κόκκινο και μαύρο απο τα χρώματα στα φανελάκια και στις φόρμες των κοριτσιών των υποδομών μας.
Θέλουμε ένα γήπεδο γεμάτο απο τα κοριτσάκια μας, τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους της αθλήτριας της γυναικείας ομάδας μας, ένα γήπεδο όπου θα περισσεύει η αγάπη για την ομάδα και τον  αθλητισμό, ο σεβασμός στον αντίπαλο, το φίλαθλο πνεύμα.
Ο Αστέρας μας φιλοξένησε καλά πέρσι, το ίδιο κι εμείς.
Αυτό θα συμβεί κι εφέτος.
Στο γήπεδο μας, όμως, με δεδομένο ότι χάρη στη συμπαράσταση του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού του Δήμου Πειραιά κ.Αντώνη Θεοδώρου και του κ.Νίκου Μούρμουρα απο τον ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά, τα εντός έδρας παιχνίδια μας θα αρχίζουν στις 7 μ.μ., μπορούν πια να είναι και τα μικρά παιδιά του τμήματος κοντά μας.
Και στην επίσκεψη, λόγω του Αγίου Δημητρίου, θα πάτε στη συνέχεια.Υπάρχει το χρονικό περιθώριο.
Προετοιμασθείτε απο τώρα για την πρεμιέρα.
Θα είναι μία γιορτή αλλά κι ένα όμορφο παιχνίδι.
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, διευκρινίζουμε ότι όπως πέρσι έτσι κι εφέτος, η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά έως 18 ετών, αλλά, οι ενήλικες θα πληρώνουν 2 ευρώ ως εισιτήριο, εκτός κι αν έχουν προμηθευθεί την Κάρτα Μέλους του τμήματος, που διατίθεται απο τους εφόρους του βόλει Γυναικών του Πορφύρα.
Τα χρήματα απο τις εισπράξεις των εισιτηρίων, δίδονται για τα έξοδα διαιτησίας κι ότι κι αν μένει ως υπόλοιπο, μπαίνει στον κουμπαρά του τμήματος, ώστε να αντιμετωπισθούν λειτουργικές ανάγκες.
Μόνο τα έξοδα για τα 3 ταξίδια της γυναικείας ομάδας φθάνουν τις 8.000 ευρώ, ποσό για το οποίο δεν υπάρχει η παραμικρή ενίσχυση απο την Πολιτεία ή απ΄όπου αλλού.
Το τμήμα αυτοσυντηρείται.
Οι ελάχιστες χορηγίες αφορούν το 7% των συνολικών εξόδων, βοηθούν κι ευχαριστούμε τους ανθρώπους που έχουν την καλωσύνη να μας υποστηρίζουν, αλλά, αν δεν παλέψουμε όλοι όσοι είμαστε στο τμήμα, θα έλθει, νομοτελειακά, η παρακμή.