Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ερωτησούλες

Πάμε να δούμε ορισμένα λειτουργικά ζητήματα του τμήματος, μέσα απο ερωτήσεις κι απαντήσεις.
ΕΡΩΤΗΣΗ. Το Προαγωνιστικό είχε έως τώρα 4 προπονήσεις την εβδομάδα, αλλά, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν 3 βάσει προγράμματος. Γιατί ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, θα ανέβουν κι άλλα κορίτσια στο Προαγωνιστικό και θα ''σπάσει'' στα 2, κυρίως σύμφωνα με τις ηλικίες.
ΕΡΩΤΗΣΗ. Θα αλλάξει κάτι στα Προμίνι και τα Μίνι ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ανάλογα με την προσέλευση στις επόμενες 2 εβδομάδες, θα δημιουργηθεί επιπλέον τμήμα, που θα ονομάζεται Ακαδημία. Θα είναι ανάμεσα στα Προμίνι και τα Μίνι. Το βασικό κριτήριο θα είναι η κατανομή των παιδιών ώστε αριθμητικά, να γίνεται σωστή δουλειά.
ΕΡΩΤΗΣΗ.Πότε θα παίξουν τα παιδιά ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Πολύ σύντομα θα μπούμε στη διαδικασία των τουρνουά. Η αρχή θα γίνει απο την Αργυρούπολη, όπου ο τοπικός ΑΟΝΑ αναπτύσσει το βόλει γυναικών με την ίδια φιλοσοφία με εμάς κι έχει την καλωσύνη να μας καλέσει, σε ανταπόδοση δικών μας πρωτοβουλιών. Το γήπεδο του ΑΟΝΑ είναι μεγάλο κι έτσι παίζουν ταυτόχρονα σχεδόν όλα τα παιδάκια.
ΕΡΩΤΗΣΗ. Οι εμφανίσεις των παιδιών και τα προπονητικά τους ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Την αγορά των εμφανίσεων δε θα τη χρεωθούν οι γονείς, αλλά, το τμήμα. Τα προπονητικά φανελλάκια θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να συνεχίσουμε να τα προσφέρουμε δωρεάν στα παιδιά. Σταδιακά, θα δοθούν κι άλλα φανελλάκια, αλλά, προέχει να πάρουν τα νεοεγγραφέντα παιδιά, για λόγους ομοιογενούς εμφάνισης.
Οποια απορία έχετε για οτιδήποτε, να μας ρωτάτε.
Στη δική σας θέση βρισκόμαστε ακόμα, σας καταλαβαίνουμε απόλυτα.
Το τμήμα διοικείται απο γονείς αθλητριών, όλοι πασχίζουμε για τα παιδιά, με τα λάθη μας, τις υπερβολές μας, αλλά, χωρίς μικρότητες ή σκοπιμότητες.