Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Αναβάθμιση παρεχομένων υπηρεσιών

Στη διαδικασία αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών προς τις αθλήτριες των ομάδων υποδομών και της Ακαδημίας του Α.Ο.Φ. Πορφύρας στο βόλει ,προχωρούν οι διοικούντες το τμήμα , υλοποιώντας αποφάσεις οι οποίες πάρθηκαν σε συνεργασία με τις προπονήτριες των υποδομών και τον προπονητή της γυναικείας ομάδας Σωκράτη Μαρμαρινό και εφαρμόζοντας στην πράξη προτάσεις οι οποίες διατυπώθηκαν απο γονείς μετά απο την επικοινωνία που είχαμε μαζί τους .
Ζητήθηκε απο τους γονείς των αθλητριών να κάνουν τις δικές τους προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία των υποδομών κι αρκετές απο αυτές ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες ενώ όλες ήταν πράγματι ενδιαφέρουσες .Μετά απο την κατάλληλη επεξεργασία ,προχωράμε στη φάση του εμπλουτισμού της δουλειάς στο φυτώριο με λύσεις και ιδέες που πιστεύουμε ότι θα φανούν αποδοτικές .
Ευχαριστούμε τους γονείς για τη συνεργασία τους και θεωρούμε ότι όσοι δε συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία απλώς δεν πρόλαβαν να το πράξουν και θα είναι περισσότερο ενεργοί σε άλλη ευκαιρία.
Γιατί είναι όμορφη και καλοδεχούμενη η κριτική αλλά όλοι θα πρέπει να συμφωνούμε ότι καλύτερο απο όλα είναι να προσπαθούμε ,να προτείνουμε και να μαχόμαστε ώστε να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε ένα βήμα πιο μακρυά.