Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Δεύτερη διαδοχική νίκη για τις Κορασίδες μας

Επιβεβαιώνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα Κορασίδων βόλει του Α.Ο.Φ. Πορφύρας νίκησε με 3-0 σετ στο βοηθητικό γήπεδο του ''Παναγιώτης Σαλπέας'' τον Εσπερο σημειώνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα .
Πλέον ,η ομάδα μας μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης αφού συνέρχεται έπειτα απο το τραγικό ξεκίνημα ,που για διάφορους λόγους είχε κάνει ,τα παιδιά παίρνουν αυτοπεποίθηση κι αν μείνουν σοβαρά και δουλεύουν με όρεξη και με ανοιχτά αυτιά ,θα δούμε όμορφα πράγματα μέσα στο γήπεδο .
Το πλέον αξιοσημείωτο είναι ότι απο τα 11 κορίτσια που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα απο την προπονήτρια τους Νατάσα Μαλκοπούλουν ,τα 5 είναι παγκορασίδες που ηλικιακά θα παίζουν στην κατηγορία των κορασίδων γι ακόμα 3 και 4 χρόνια .
Εχουμε την πιο νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα κορασίδων και περιμένουμε πολλά απο τα κορίτσια μας που δεν πρέπει βέβαια να σταματήσουν να προσπαθούν ούτε λεπτό γιατί είδαμε σήμερα ότι μόλις χαλάρωσαν στο τρίτο σετ απειλήθηκαν απο τον μαχητικό αντίπαλο τους.
Τα σετ ήταν 25-13 ,25-18 και 25-20 .
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Θεοδώρα Δημητρίου ,Φρόσω Χατζηπέτρου ,Στέβη Χαλβατζή, Σοφία Μουρέλου,Ανδρονίκη Πρίφτη ,Ιωάννα Τσιραντωνάκη ,Μαριάννα Λιάρου(λίμπερο)--Εβελίνα Θαλασσινού ,Δάφνη Βρανά ,Σέβη Χατζηπέτρου,Κατερίνα Τσαβαρή .