Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Βαρύ το κόστος για τις απουσίες

Η ομάδα Κορασίδων του Α.Ο.Φ. Πορφύρας πλήρωσε βαρύ κόστος για τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε ,καθώς έλειψαν ,για διάφορους λόγους , 4 αθλήτριες μας (Φ.Χατζηπέτρου ,Βρανά ,Πέτσα,Κορωναίου ) κι έπαιξαν με προβλήματα τραυματισμών άλλες 2 (Θ.Δημητρίου ,Σ.Χατζηπέτρου ) με συνέπεια να παραταχθούμε με μόλις 4 Κορασίδες και τα υπόλοιπα κορίτσια να είναι Παγκορασίδες ,13 και 14 ετών που παίρνουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής κι αποκτούν εμπειρίες στο πρώτο γι αυτές πρωτάθλημα Κορασίδων.
Κάτω απο αυτές τις συνθήκες και με δεδομένο ότι η προπονήτρια μας Νατάσα Μαλκοπούλου κατέφυγε σε λύσεις ανάγκης που είναι λογικό ότι ήταν δύσκολο να αποδειχθούν αποτελεσματικές ,γνωρίσαμε το Σάββατο και την Κυριακή την ήττα με το ίδιο σκορ ,3-0 σετ,απο το Αιγάλεω .Το Σάββατο έγινε το προγραμματισμένο παιχνίδι του δεύτερου γύρου και την Κυριακή το εξ αναβολής ,λόγω της αποχής των διαιτητών .
Στο πρώτο ματς δεν ήταν καλή η εικόνα μας ,αντίθετα στο δεύτερο παρουσιάσαμε σημαντική βελτίωση ,διεκδικήσαμε τη νίκη και στα 3 σετ και τη χάσαμε στις λεπτομέρειες .
Βεβαίως ,επειδή σε λίγο θα αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι η κίτρινη κάρτα ...εφευρέθηκε μόνο για τον Πορφύρα καλό θα είναι να υπάρχει περισσότερη προσοχή απο τους διαιτητές και καλύτερη μεταξύ τους συνεργασία ώστε να μη μας αδικούν με απροσεξίες τους .
Ελπίζουμε να είναι τυχαίο ότι ,για διάφορους λόγους ,απο τον Σεπτέμβριο του 2008 έως και τον Νοέμβριο του 2009 έχει βγεί 6 φορές η κίτρινη κάρτα σε επίσημους αγώνες των ομάδων μας ,πάντα εναντίον του Πορφύρα ,ενώ σε όλα αυτά τα ματς ,που είναι 82 ,δεν έχει δεί κάρτα καμμία απο τις άλλες ομάδες .
Σε λίγο θα αισθανόμαστε ότι μας έχει χτυπήσει όχι η γρίππη των χοίρων αλλά ο κίτρινος πυρετός ,εκτός κι αν επειδή είμαστε παράδειγμα προς μίμηση ,ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ενοχλούμε ή μας χρησιμοποιούν για παραδειγματισμό των άλλων.....
Εαν οι διαιτητές δεν μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους ,δε φταίμε εμείς σε τίποτα.
Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ Θ.Δημητρίου ,Χαλβατζή ,Μουρέλου ,Θαλασσινού,Σ.Χατζηπέτρου ,Τσιραντωνάκη,Α.Πρίφτη,Τσαβαρή,Α.Βερεμή,Λιάρου(λίμπερο).