Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Πρώτο ματς στο σπίτι μας

Μπορεί γι άλλους να μην είναι τόσο άνετο ή πληθωρικό σε υποδομές και παροχές αλλά γι εμάς ,το ''Παναγιώτης Σαλπέας ''είναι το δεύτερο σπίτι μας και το αγαπάμε και γι αυτό αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς που θα δώσει η γυναικεία ομάδα μας εντός έδρας την Τετάρτη το βράδυ στις 21.45 ,με αντίπαλο μας την Αργυρούπολη .
Αυτό το παιχνίδι θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής για το τμήμα βόλει γυναικών του Α.Ο.Φ. Πορφύρας .Προσκεκλημένοι είναι οι επικεφαλής της ΕΣΠΕΔΑ ,οι χορηγοί μας ,οι φίλοι της ομάδας μας και τα κορίτσια των υποδομών μας με τους γονείς τους .Δεν είναι νωρίς βέβαια αλλά η αλήθεια είναι ότι αξίζει να γίνει μία...παρασπονδία και για τις πιτσιρίκες της ομάδας μας προκειμένου να πάρουν αθλητικά πρότυπα .
Ε ,ένα βράδυ ας ζήσουν χωρίς τον ...Λάκη τον Γλυκούλη και την Πολυκατοικία και δε θα πάθουν και τίποτα απο αυτή την ...πολιτισμική απώλεια .
Αφείστε το σαλόνι και ελάτε στο γήπεδο .Μη φοβάστε τη ζωή .Δημιουργείστε με τις φωνές και τον ενθουσιασμό σας μία όμορφη ατμόσφαιρα γιατί το βόλει κι ο αθλητισμός είναι παιχνίδι και χαρά .
Ελάτε να δείτε και τι κάνουν οι προπονήτριες σας μέσα στο γήπεδο .Αθλητισμός χωρίς ινδάλματα και πρότυπα δεν υπάρχει άλλωστε .
Απο αυτό το παιχνίδι ας μην λείψουμε .Τα κορίτσια της γυναικείας θα πάρουν δύναμη όταν δούν κι ακούσουν ότι σε αυτό το ταξίδι που θα τελειώσει αρχές Ιουνίου ,έχουν μεγάλη παρέα .