Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ποδαρικό στις νίκες για τις Κορασίδες μας

Την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα Κορασίδων πέτυχε η ομάδα του Α.Ο.Φ. Πορφύρας καθώς επεκράτησε με 3-0 σετ εκτός έδρας του Αρη Αμφιάλης .
Τα κορίτσια μας παρουσίασαν συνέχεια στην βελτίωση που έχουν σε επίπεδο απόδοης ,έκαναν όμορφες προσπάθειες και δείχνουν πλέον ότι με την εντατικοποίηση της παρουσίας τους στις προπονήσεις και με την καλύτερη αφομοίωση των οδηγιών που παίρνουν απο την προπονήτρια τους Νατάσα Μαλκοπούλου με την οποία δουλεύουν φέτος για πρώτη φορά , μπορούν να δικαιώσουν τις προσδοκίες μας γιατί εμείς ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν κι εκείνες .
Δουλειά χρειάζεται πάνω απο όλα γιατί το βόλει δε μαθαίνεται απο το σπίτι αλλά μόνο μέσα στο γήπεδο και γι αυτό πρέπει να φροντίζουν τα παιδιά όλων των τμημάτων μας να είναι έτοιμες για το σχολείο αλλά παράλληλα ,όσο είναι δυνατό ,να μη χάνουν προπονήσεις γιατί τη διαφορά θα την βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο που είναι καθρέφτης κι εκείνες πριν απο οποιονδήποτε άλλον θα καμαρώνουν .
Τα σετ ήταν 10-25 ,13-25 και 16-25 .
Με τον Πορφύρα αγωνίσθηκαν οι Θεοδώρα Δημητρίου ,Εβελίνα Θαλασσινού ,Μαριάννα Λιάρου (λίμπερο),Ανδρονίκη Πρίφτη ,Ιωάννα Τσιραντωνάκη ,Στέβη Χαλβατζή ,Φρόσω Χατζηπέτρου --Σοφία Μουρέλου ,Κατερίνα Τσαβαρή ,Σέβη Χατζηπέτρου .
Απο τα 10 κορίτσια μας που αγωνίσθηκαν τα 5 είναι παγκορασίδες αφού έχουν γεννηθεί το 1995 και το 1996 αλλά η λογική μας είναι να επενδύουμε σε αυτά τα παιδιά που κοντά στα πιο έμπειρα κορίτσια θα προχωρήσουν ακόμα καλύτερα .
Αξιοσημείωτο το ντεμπούτο της Κατερίνας Τσαβαρή με τις Κορασίδες .
Η Κατερίνα παίζει στον Πορφύρα απο 9 χρονών ,σπάνια χάνει προπόνηση και αυτή η συμμετοχή είναι η δικαίωση κι επιβράβευση των προσπαθειών και της προόδου της .
Διαχρονικά φαίνεται ότι ένα μέλος της πολυμελούς οικογένειας Τσαβαρή θα παίζει στον Πορφύρα αφού παλαιότερα,το 1981, είχαμε στην ποδοσφαιρική ομάδα μας τον Αντώνη και τον Βασίλη Τσαβαρή και τώρα συνεχίζεται η παράδοση .