Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Καλο το παραμυθι σου,αλλα δεν εχει δρακο!!!

Το οτι απο volley δεν κατεχεις και πολλα πραγματα το ειχαμε ψυλλιαστει αλλα μας το επιβεβαιωσες: πως η πραγματι αξιολογη και αξιοπρεπης '2η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος' εχασε απο τη 2η στη βαθμολογια, 4 στα 5 παιχνιδια της σεζον και μαλιστα παιζοντας 3 απο τα 5 εντος εδρας; Οσο κι αν προσπαθεις να πιασεις 'πορτα για το χειμωνα', βαζοντας ζιζανια στις εξαιρετικες ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ μας σχεσεις, υπαρχουν και κατι νουμερα που σε βγαζουν θλιβερο ψευτη.
Καποιοι πραγματι ασπρισαν 22 χρονια στο γυναικειο volley, η μονη ημιμαθεια που εχουν ομως ειναι πως μεσοχρονις αντικατασταθηκε το ενα τριτο της βασικης σου εξαδας! Αλλα αυτο θα εχουμε την ευκαιρια να το ξανασυζητησουμε, εκτος πια κι αν αυτο το 'κερδιζουμε και οπου αλλου θελετε' δειχνει τη βεβαιοτητα σου για τα μελλουμενα, οποτε να αρχισουμε σοβαρα να ανησυχουμε για την ανεξαρτησια των οργανων του αγαπημενου μας σπορ.
Ευχαριστουμε απο καρδιας για την εκτιμηση σου στις ηλεκτρολογικες μας ικανοτητες, αυτες ομως δεν τεθηκαν ποτε σε αμφισβητηση. Αντιθετως τα δικα σας βραχυΚΥΚΛΩΜΑΤΑ διηρκεσαν μια ολοκληρη σεζον και βλεπουμε......
Τη βαθμολογια την κοιταμε και την ξανακοιταμε και απορουμε: ειναι δυνατον οι απο το παραθυρο εισαχθεντες και απλως με τρεις βαθμους τιμωρηθεντες να βρισκονται επικεφαλης; Εμεις απο ολους χασαμε, ολους τους κερδισαμε και ακριβοδικαια βρεθηκαμε στη δευτερη θεση πριν απο τα play-off. Αλλος εχασε ενα παιχνιδι και μετατραπηκε στο δρυϊδη Μεταγραφιξ για να μπορεσει να ολοκληρωσει τη σεζον με επιτυχια. Ας κλεισεις για μια στιγμη τα ματακια και ας φανταστεις το φιναλε των play-off χωρις τις ενισχυσεις απο τον Ελληνικο αλλα και το Ευρωπαϊκο Βορρα. Παλι συγκινημενος θα κατεληγες αλλα για αλλους λογους!!!
Υ.Γ. 1: Τα κοριτσια της Φιλιας -ολα ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ- εκαναν το χρεος τους και ειναι αξια εκτιμησης και συγχαρητηριων.
Υ.Γ 2: Γιατι για μια ακομα φορα το υφος της επιστολης μας φερνει στο νου τον coach Νο 3; Μαλλον εισαστε τελικα ενας παγκος με διχασμενη προσωπικοτητα.
Υ.Γ 3: Κι ομως δεν διαφωνουμε με ολο το περιεχομενο της χοληφορου επιστολης σου. Πραγματι οι Τραχωνες ηταν η δευτερη καλυτερη ομαδα  του φετινου πρωταθληματος. Οσο αφορα την  πρωτη ομως......