Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Συζητήθηκε η ένσταση του Πορφύρα

Η διπλή ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή των αθλητριών της Φιλίας Καλτουρμίδου και Βίλντε στους αγώνες του Πορφύρα  με την Φιλία στα πλαίυ οφφ ,συζητήθηκε χθες στην ΕΣΠΕΔΑ απο την ολομέλεια της διοίκησης της που συνεδρίασε γι αυτό το ζήτημα .
Εγιναν οι τοποθετήσεις επί του θέματος απο τον Πορφύρα και την Φιλία και κατατέθηκε υπόμνημα απο τον νομικό εκπρόσωπο της Φιλίας κ.Ηλιάδη .
Ο Πορφύρας θα καταθέσει το δικό του υπόμνημα μέσα στις επόμενες 48 ώρες .
Θα περιμένουμε την απόφαση της ΕΣΠΕΔΑ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Προς το παρόν δε θα αναφερθούμε στη διαδικασία και στα όσα ειπώθηκαν αλλά θα γίνει κι αυτό ,πάντα με σεβασμό στους θεσμούς .
Θέση μας είναι ότι έχουμε δίκαιο και γι αυτό το διεκδικούμε .
Ανεξάρτητα απο το τελικό αποτέλεσμα σε αυτή την υπόθεση που ήδη απασχολεί πάρα πολύ κόσμο επειδή έχει παραμέτρους καθοριστικές για το βόλει  και για το τι είδους πρωταθλήματα θέλουμε να έχουμε ,υπάρχει ήδη ένα ευχάριστο.
Στις κατ ιδίαν επαφές μας με τους εκπροσώπους της Φιλίας επεκράτησε θετικό πνεύμα και κρίθηκε ,ορθά ,ότι οι δύο ομάδες ,με αμοιβαίο σεβασμό στην ιστορική διαδρομή που έχει καθεμία απο αυτές και στους ανθρώπους που τις αποτελούν , απλώς δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα .Οι εντάσεις είναι μέσα στο παιχνίδι ,κάποιες φορές υπάρχει υπέρβαση στα όρια ,αλλά, ο αθλητισμός είναι πρώτα απο όλα πολιτισμός .
Πάνω απο όλα υγεία ,σεβασμός στις ομάδες μας και στους στόχους που θέτουν αλλά κι αυτογνωσία κι αυτοσυγκράτηση .

Ν.Δελαγραμμάτικας