Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Εγινε μία καλή αρχή με το σημερινό τουρνουά του Πορφύρα

Η καλή αρχή έγινε σήμερα με το τουρνουά Μίνι που οργανώθηκε σε συνεργασία του Α.Ο.Φ. Πορφύρας ,του Γραφείου Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά και του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Πειραιά και πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο ''Παναγιώτης Σαλπέας''.
Τα 60 κοριτσάκια που ήταν στο γήπεδο ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους ,αθλήθηκαν με ασφάλεια κι έπαιξαν κάτω απο τις οδηγίες των προπονητριών μας Πόπης Χατζηκωνσταντή κι Αρτεμις Γκούρα .
Οι αθλήτριες Χριστίνα Φικάι ,Φρόσω Χατζηπέτρου και Μαρία Δελαγραμμάτικα έκαναν χρέη διαιτητών ,η Τασούλα Λιάρου φρόντισε ,όπως πάντα ,να γλυκάνει όλο τον κόσμο ,ο κυρ Μανώλης ήταν εκεί για να δίνει λύσεις αφού πρώτα είχε φτιάξει τα γήπεδα για να αγωνισθούν τα παιδάκια και ο Νάσος έφτιαξε τα διπλώματα που απονεμήθηκαν .
Κάθε άνθρωπος απο κάτι ,όλοι μαζί ένα αποτέλεσμα ,όλοι μαζί μία δεμένη οικογένεια που προχωρά. 
Κάνουμε πρωταθλητισμό ,νοιαζόμαστε για την βιτρίνα μας αλλά ποτέ δεν έχουμε ξεχάσει τη σημασία που έχουν οι υποδομές ,τόσο για την ανάδειξη ταλέντων όσο και για διάδοση του ονόματος της ομάδας μας . 
Ο Διευθυντής του Γραφείου Φυσικής Αγωγής κ.Γαλάνης ήταν εκεί και μας τίμησε με την παρουσία του ενώ τον ευχαριστούμε θερμά για την άψογη συνεργασία του .
Επίσης ,τις ευχαριστίες μας έχει κι ο πολύπειρος φυσιοθεραπευτής κι επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος του Πορφύρα κ.Ορέστης Νικολαίδης ο οποίος ήταν στο γήπεδο αλλά ευτυχώς δε χρειάσθηκε σε τίποτα η βοήθεια του .
Το τουρνουά θα επαναληφθεί και φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός .Προοδευτικά άλλωστε θα σταθεί δυνατό να υπάρξει ακόμα καλύτερη συνεργασία με τα σχολεία του Πειραιά ενώ μπράβο αξίζουν στους γονείς που δε φοβήθηκαν μήπως...λιώσουν τα παιδιά τους απο την βροχή και τα έφεραν στο γήπεδο για να τρέξουν και να παίξουν .


ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ