Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μία καθαρή νίκη

Στο αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης Πορφύρας--Μεσσαράς, το τελικό 3-0 σετ τα λέει όλα.
Με σαφήνεια και παρουσίαση της αντικειμενικής εικόνας του παιχνιδιού, ο Πορφύρας ήταν καλύτερος και πήρε αυτό που δικαιούτο.
Στο τρίτο σετ, μάλιστα, ο Πορφύρας αγωνίσθηκε με 3 παιδιά απο την Ακαδημία του ( Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα ) κι ήταν, επίσης, σε υψηλό επίπεδο.
Αυτή η διαπίστωση φανερώνει αρκετά για τη δουλειά του προπονητή αλλά και τη φιλοσοφία και τη συνέχεια της ομάδας.
Και να σκεφθεί κανείς ότι δεν έπαιξαν λόγω μικροπροβλημάτων η πασαδόρος κι αρχηγός μας Νίκη Μανωλάκου κι η Αρτεμις Γκούρα, η βασική λίμπερο μας στην τελευταία τετραετία.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό, καλή ποιότητα αλλά και πολυφωνία απο τον Πορφύρα, όπως θα καταλάβετε διαβάζοντας την αριθμητική καταγραφή των πόντων που πήραμε, όπως επιμερίζονται ανά αθλήτρια.
Ο Μεσσαράς ανέβαζε σταδιακά την απόδοση του, μετά απο τα αρχικά προβλήματα προσαρμογής στο χώρο και πράγματι είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία θα ανέβει αρκετά μόλις ρολάρει.
Τα σετ ήταν 25-10, 25-17 και 25-20.
Πολύ καλή η διαιτησία των Ρίγκου--Τουμπανάκη.
Προσεκτική η σημειωτής Σαράφογλου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( προπονητής Γκούντας ) Χατζηπέτρου, Τσαπούρη ( λ), Μπαλή, Ν.Γκούρα, Δήμα, Μουστάκη, Καράκου, Παντζαρτζίδου, Χαλβατζή, Δελαγραμμάτικα, Μανωλάκου, Α.Πρίφτη.
ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ ( προπονητής Πρασανάκης ) Χριστοδούλου, Βαποράκη, Αποστολάκη, Κοκοράκη, Φανουράκη, Τσαβολαράκη, Καλορμάκη, Β.Ξαγοράκη, Γ.Ξαγοράκη.