Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ωραίο χέρι έχεις μεγάλε....

Λοιπόν, είναι σε εξέλιξη η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών στην ΕΟΠΕ.
Απο τα 14 ζευγάρια της Β΄φάσης έχουν κληρωθεί τα 11.
Μένουν στη μία  κληρωτίδα το Αργος απο τις ομάδες της περιφέρειας  και στην άλλη, πέντε ομάδες του κέντρου, ανάμεσα τους κι ο Πορφύρας.
Ο εκπρόσωπος του Πορφύρα, που νωρίτερα είχε κάνει το ....τζακ ποτ της ημέρας κι είχε τραβήξει στην κλήρωση του Κυπέλλου Ανδρών, τα Ταταύλα και τα ...έστειλε στη Μυτιλήνη, να παίξουν με τον ΑΟ Γέρα, ανέλαβε την ευθύνη ( καθώς ήταν μόλις 4 οι εκπρόσωποι σωματείων απο τα 60 που μπήκαν στην κλήρωση κι έτσι όλοι έπρεπε να βοηθήσουμε την ΚΕΠ και την Μαρία Μάρκου, το εξαιρετικό στέλεχος της ΕΟΠΕ ) να βγάλει τη μία απο τις πέντε ομάδες.
Παίζαμε με πιθανότητες μία στις πέντε κι ο...γίγαντας έστειλε τον Πορφύρα στο Αργος, μετά απο τα...βουντού που μας έκαναν ο Χαλβατζής κι ο Πάγκαλος , που ήταν απέναντι μου κι έσκασαν στα γέλια.
Αντε πήγαινε τώρα στην Πλατεία Κοραή για ρεφενέ για το ταξίδι, αγόρι μου, αντί να ασχολείσαι μόνο με τον Ολυμπιακό και τη δουλειά στα Σπάτα....
Πέρα απο το καλαμπούρι με τον...γουρλή ( που δεν πρόκειται να καθήσει στον πάγκο στα επόμενα δύο ματς του Πορφύρα, μπας και ...χάσουμε τη ...μαγική αύρα του, ξεθυμάνει κι ησυχάσουμε...) , η ουσία είναι ότι στις 12 Δεκεμβρίου ( Τετάρτη )  θα πάμε στο Αργος για το Κύπελλο, ώστε να παίξουμε με μία πολύ καλή και νεανική ομάδα, που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Πελοποννήσου κι έχει σπουδαίους ανθρώπους ως προπονητή και παράγοντες.
Με χαρά μας θα δούμε τους φίλους απο το Αργος κι ευχόμαστε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι.
Α, κανονίστε τον ...γουρλή να τον ξαναστείλετε.
Να χαίρεσαι το μπόι σου, μεγάλε.....