Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ευχαριστούμε....

Η Κεντρική Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ,  σε γνώση--θα πρέπει--της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, όρισε τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, στον Β΄Ομιλο, αυτόν όπου μετέχει ο Πορφύρας.
Αν δεν κάνουμε λάθος, υποτίθεται ότι οι συναντήσεις των 2 τελευταίων αγωνιστικών θα έπρεπε να είναι ευθυγραμμισμένοι, ως προς την ημέρα κι ώρα διεξαγωγής τους, όπου υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Προφανώς, κρίθηκε απο την ΚΕΠ\ΕΟΠΕ, με αποδοχή της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, ότι το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον και δεν έχει κριθεί στον Β΄ Ομιλο της Α2, μόνο σε ότι αφορά τους αγώνες της ουράς της βαθμολογίας ενώ αντίθετα είναι ξεκάθαρο τι θα συμβεί στην κορυφή, ώς προς την πρώτη θέση.
Ετσι εξηγείται γιατί ορίσθηκε να γίνει την Κυριακή το παιχνίδι Ιωνες--Αρτεμις ενώ Αγία Παρασκευή--Πορφύρας θα συναντηθούν το Σάββατο.
Δεν ασχολούμαστε με το γεγονός ότι, θεωρητικά και τυπικά, ακόμα, δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, ως προς την πρωτιά, έστω κι αν σε ισοβαθμία με τους Ιωνες υπερέχει ο Πορφύρας.
Για θέμα αρχής μιλάμε, ΠΑΝΤΑ. Κι αυτό δε θα έπρεπε, κανονικά, να ενδιαφέρει μόνο τον Πορφύρα. 
Δε μας απασχολεί αν θα παίξουμε πρωί, μεσημέρι ή βράδυ.
Απλώς, αναρωτιόμαστε αν αυτή η διαδικασία φανερώνει σεβασμό.
Αλλωστε, το πρόγραμμα είχε δημοσιοποιηθεί πριν καν γίνει γνωστό ότι ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου έκρινε σκόπιμο  να αποσύρει την ένσταση του, για δικούς του λόγους, όπως άλλωστε για δικούς του την υπέβαλε.
Αρα, προεξοφλήθηκαν τα πάντα.
Πρόκειται περί λάθους. Αναμφίβολα.
Εμείς στον Πορφύρα, ευχαριστούμε...
Εχουμε καταλάβει.
Α, με την ευκαιρία, Ας αποφασίσει η Ομοσπονδία αν θα λειτουργεί ενιαία, με τους τύπους ή με την ουσία.
Οπως επίσης, για λόγους που έχουν τη δική τους σημασία, ας κρατήσουμε αυτό το δεδομένο των ορισμών της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος μας.
Ωστε να ξέρουμε ότι στο βόλει κρίνονται τα πάντα με υποκειμενικά κι όχι με αντικειμενικά κριτήρια.
Ασφαλώς,
Επίσης, δε χωρά αμφιβολία ότι λαθεμένα δεν ευθυγραμμίσθηκε η ώρα διεξαγωγής των αγώνων Αστέρα--Ιώνων, Πορφύρα--Ιωνικού στην προηγούμενη αγωνιστική.
Ηταν λάθος ότι παίζαμε εμείς ενώ γνωρίζαμε ήδη τι έγινε στο Μπραχάμι.
Καλό και σωστό, φυσικά, κάτω απο αυτές τις συνθήκες, να υπάρξει κι απονομή την Κυριακή στη Νέα Ιωνία, στην πρωταθλήτρια ομάδα των Ιώνων.
Να προγραμματισθεί, δηλαδή, καθώς, δε χρειάζεται να υπάρχει κι αγωνία.

Ν.Δελαγραμμάτικας