Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Υπενθύμιση

Το τμήμα βόλει Γυναικών του Πορφύρα αποφάσισε να οργανώσει εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους, μέλη και φίλους του τμήματος, το Σάββατο 20 Απριλίου, στο 2ο Γυμνάσιο Καλλίπολης.
Εχουμε γνωστοποιήσει το γεγονός σε γονείς και παιδιά, επίσης μέσα απο το μπλογκ μας.
Επειδή, υπάρχουν τεχνικά όσο κι ουσιαστικά ζητήματα, τα οποία αφορούν τις παραγγελίες που πρέπει να κάνουμε για φαγητά, αναψυκτικά και ποτά, όπως κι επειδή προκύπτουν έξοδα τα οποία είναι αναγκαίο να διευθετηθούν και να εξασφαλισθούν, καθώς, στο τμήμα δεν υπάρχουν...σείχηδες για να καλύπτουν μαύρες τρύπες, παρακαλούμε για το εξής.
Οποιοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για μπουφέ, αναψυκτικό και ποτό, υπάρχει κουπόνι 10 ευρώ, ανά άτομο.
Η πληρωμή των κουπονιών έως  το βράδυ της Κυριακής, είναι προυπόθεση ώστε να γίνει η εκδήλωση, δεδομένου ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να τακτοποιήσουμε τυχόν άνοιγμα, ούτε μπορούμε να προχωρήσουμε στα τυφλά παραγγέλνοντας για 100 ή 150 άτομα και να έχουμε, στο τέλος, στο Γυμνάσιο, 40 ή 50.
Απο τα 10 ευρώ, θα πληρωθούν τα έξοδα της εκδήλωσης, της πρώτης που αποφασίσαμε να κάνουμε ως τμήμα εδώ και 4-5 χρόνια, με το σκεπτικό ότι όλες οι ομάδες μας πάνε καλά κι έχουμε, πια, μία καλή ευκαιρία γνωριμίας σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με καλή διάθεση για όλα τα ζητήματα και σε όλους τους τομείς.
Οτι μείνει, θα δοθεί για τους προπονητές--προπονήτριες του τμήματος.
Θυμίζουμε ότι ΟΛΑ τα επιπλέον κόστη για εξτρά προπονήτρια και πληρωμές της διαιτησίας στους αγώνες των Παγκορασίδων, τα πλήρωσαν συγκεκριμένα άτομα και δεν επιβάρυναν το σύνολο.
Οι καιροί είναι περίεργοι για όλους, το κατανοούμε. Κανένα πρόβλημα.
Πάλι, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα είμαστε, είτε υπάρξει ανταπόκριση στην εκδήλωση, είτε όχι.
Απλώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κινήσεις της τελευταίας στιγμής και προγραμματισμούς στον αέρα και με υποθέσεις.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας.