Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Οταν είμαστε ΟΜΑΔΑ....Πορφύρας-Αργυρούπολη 3-1 σετ....

Η επιτομή της ΟΜΑΔΑΣ ήταν απόψε οι Κορασίδες Α του Πορφύρα που νίκησαν δίκαια με 3-1 σετ στο Σαλπέας την Αργυρούπολη, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας της ΕΣΠΕΔΑ.
Ο Πορφύρας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ διαχειρίσθηκε τις δυσκολίες του αγώνα, με ΠΑΘΟΣ και ΕΜΠΝΕΥΣΗ και με νηφαλιότητα και οξυδέρκεια στην καθοδήγηση από την προπονήτρια Νίκη Μανωλάκου, που ήξερε σε κάθε στιγμή τι και -κυρίως-πως έπρεπε να το κάνει.
Ομως, σπουδαία ήταν και τα παιδιά που έπαιξαν λιγότερο ή δε χρησιμοποιήθηκαν.
Συμπαραστάθηκαν με θέρμη και έδωσαν πολύτιμη ώθηση στις συναθλήτριες τους.
Οι Κορασίδες Α ταλαιπωρήθηκαν πολύ φέτος από τραυματισμούς, αποδυναμώθηκαν, δυσκολεύονται, αλλά, έχουν ζωντάνια, ποιότητα και προοπτική.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και την απόδοση τους.
Να κάνουμε και μία εξαιρεσούλα ( Σ.Σ. συγγνώμη κυρία Νίκη, αλλά, δε θα σε ακούσω αυτή τη φορά, γιατί εσύ πάντα μου λες να αναφερόμαστε σε ΟΛΑ τα παιδιά...).
Το Μαράκι μας, η πασαδόρος μας Μαρία Χονδρουδάκη, ήταν πάρα πολύ καλή όχι μόνο στο παιχνίδι της, αλλά και στις επιλογές της. Και εμπλουτίζει το...ρεπερτόριο της.
Την ήθελε και τη χρειαζόταν αυτή την εμφάνιση, μετά τη διαιτησία στο ματς με τον Μίλωνα που την αδίκησε...
Θα εξελιχθεί, όπως και όλα τα παιδιά μας.
Και μη ξεχνάτε ότι παίζουμε με baby team.
Από τα 12 παιδιά, μόνο 1 δε θα παίζει του χρόνου στις Κορασίδες λόγω ηλικίας.
Τα σετ ήταν : 25-19, 21-25 ( από 21-19 ), 25-22 και 25-20.
Αριστη η διαιτησία των Βλάχου-Πατεράκη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) : Χονδρουδάκη, Βαλσάμη, Ο.Καλογεροπούλου, Κ.Ζαννή, Συρίγου, Μπουτσελάκου, Κονταράκη, Τριανταφύλλου, Υφαντή, Κουτσουδάκη, Κουκομέλα, Μελισσάρη.