Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ψυχραιμία, να θυμάστε τους ρόλους...

Επειδή έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στα αγωνιστικά τμήματα και η προσαρμογή είναι δύσκολη για όλες και όλους, μία παράκληση προς τους γονείς, στη θέση των οποίων έχουμε βρεθεί και εμείς, καθώς, όσοι ασκούν διοίκηση στο τμήμα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έχουν παιδί στο βόλεϊ του Πορφύρα :
Καλό θα είναι να θυμάστε πάντα τους ρόλους. Ολοι να τους θυμόμαστε.
Τα παιδιά θα προπονηθούν και θα παίξουν, όπως αποφασίζουν εκείνοι που έχουν την ευθύνη τους μέσα από τις γραμμές του γηπέδου.
Εμείς, οι γονείς τους, θα είμαστε χρήσιμοι για την αθλητική πορεία τους, εάν εμπιστευθούμε προπονήτριες και προπονητή, προπονητή και προπονήτριες, στον Πορφύρα, που αποδεδειγμένα δουλεύει συστηματικά με τις υποδομές του και τις αξιοποιεί.
Ενα παράπονο ή ένα δάκρυ ή μία επιθυμία ( να είμαι με την φίλη μου...), δεν πρέπει να καθορίσει την διαχείριση του παιδιού ως αθλήτριας πλέον.
Γιατί, η ζημιά στην ψυχούλα του, θα γίνει εάν και όταν πάρει κάτι διαφορετικό από εκείνο που είναι σε θέση, στη συγκεκριμένη στιγμή, να υποστηρίξει.
Οπότε, εμπιστοσύνη, υπομονή και να ξέρετε ότι το βόλεϊ του Πορφύρα έχει ανοδική πορεία και πλήρη αναγνώριση, επειδή, ακολουθεί αρχές και αξίες, με προσήλωση και κυρίως με αγάπη στα παιδιά και αληθινό σεβασμό στους γονείς τους.
Καλημέρα σας. Με ευχαριστίες γιατί είστε κοντά μας.

Νίκος Δελαγραμμάτικας