Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση με τους γονείς

Επειτα από την ολοκλήρωση των συναντήσεων με τους γονείς των τμημάτων Πορφυράκια, Θάλεια, Παγκορασίδες Γ, ακολουθεί το προσεχές Σάββατο συνάντηση με τους γονείς των Παγκορασίδων Δ.
Αναφορικά με το πρόγραμμα, όπως αναγκαστικά τροποποιήθηκε, καλό θα είναι, όπου υπάρχουν διαφωνίες να αντιμετωπισθούν με την λογική του κοινά εφικτού και με την σκέψη ότι πλέον τα παιδιά που έχουν αλλάξει επίπεδο και είναι σε αγωνιστικά τμήματα, καλό θα είναι να προσπαθήσουν, μαζί με τους γονείς τους, να λειτουργούν διαφορετικά, σε σχέση με ότι συνέβαινε μέχρι τώρα, για την δική τους πρόοδο, εφόσον τους προσφέρουμε τις ευκαιρίες.
Αλλωστε, οι αλλαγές του προγράμματος έγιναν με βάση και τη συνέπεια που υπήρχε στις μέχρι τώρα προπονήσεις, ανά τμήμα, σύμφωνα με το παρουσιολόγιο. Λήφθηκαν δε υπόψη και οι ανάγκες της πλειοψηφίας των παιδιών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μας νοιάζει και δε θα ασχοληθούμε με κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Κατόπιν συνεννόησης, ισχύει φυσικά ότι παιδί που δεν μπορεί να πάει σε μία προπόνηση, έχει το περιθώριο να γυμνασθεί σε άλλο, συγγενές, τμήμα. Αυτό, όμως, θα ρυθμισθεί μόνο μετά από συνεννόηση των μελών του προπονητικού τιμ των υποδομών μας.
Να συμφωνήσουμε ότι θα κάνουμε μαζί το καλύτερο για τα παιδιά, όχι το καλύτερο που μας εξυπηρετεί. Και με αυτό το σκεπτικό, θα βρεθεί το κορυφαίο αποτέλεσμα.