Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι...

Οι Κορασίδες Γ του βόλεϊ του Πορφύρα έχασαν με 3-0 σετ στο Σαλπέας, από την Ευρυάλη, σε παιχνίδι για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Τα σετ ήταν :  23-25, 15-25, 19-25.
Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς, η Ευρυάλη ήταν περισσότερο σταθερή στην απόδοση της σε σχέση με τον Πορφύρα που χρειάσθηκε να διαχειρισθεί, εκτός από τα δικά του λάθη, τον πυρετό της Μαρίας Μαριόλη και τον τραυματισμό της Αρτέμιδας Δαμίγου όπως και την αδυναμία της Εβελίνας Σπαθούλα ( η οποία, ωστόσο, υποδειγματικά ήταν στον πάγκο, δίπλα στις συναθλήτριες της ).
Ολα στραβά και ανάποδα, περίσσεψε η διστακτικότητα στο πρώτο σετ, ήλθε η μετριότητα στο δεύτερο σετ και όλα κύλησαν όπως αποτυπώθηκαν στο φύλλο αγώνα. Το άγχος μας ...έφαγε...
Την επόμενη φορά θα τα πάμε καλύτερα. Εχουμε πολύ καλή ομάδα, παιδιά με ταλέντο και αφοσίωση και σίγουρα θα πάρουμε πάρα πολλές χαρές ( και ) από τις Κορασίδες Γ του Πορφύρα, τις οποίες στηρίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε, σίγουρα με την καρδιά μας.
Ε, δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα. Αλλωστε, κερδίζεις και από τις ήττες...
Και εντέλει, είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα ΟΛΩΝ των παιδιών μας. Συνεχίζουμε.
Ενα ...παράπονο μόνο. Αν κάνατε ότι και στην προπόνηση της Παρασκευής, όλα θα πήγαιναν καλύτερα...Αλλά, την άλλη φορά. ΜΑΖΙ θα είμαστε, εξάλλου.
Συγχαρητήρια στην Ευρυάλη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) : Πάμαιρη Αφεντάκη, Μαρία Σιγάλα, Ερασμία Ζήκου, Νικολέτα Καλυβάκη, Αρτεμις Δαμίγου, Μαρία Μαριόλη, Σοφία Γρηγοριάδη, Νάσια Τριβουλίδη, Εβελίνα Σπαθούλα.