Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Στο καλό να πάς 2019, σε ευχαριστούμε...Το 2020 περιμένουμε να είναι ακόμα καλύτερο, σε όλα τα επίπεδα...




Το 2019 φεύγει, ωστόσο, εμείς στο Βόλεϊ του Πορφύρα δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.
Οχι μόνο γιατί η Γυναικεία ομάδα μας τερμάτισε 6η στην Α1 Εθνική και έπαιξε, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο CEV Challenge Cup, αλλά και επειδή φθάσαμε τα 15 Κύπελλα στα 4 τελευταία χρόνια, σε 7 διαφορετικά πρωταθλήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων με τα παιδιά της Ακαδημίας μας, δίχως μεταγραφές στις υποδομές.
Κάναμε και λάθη. Στη διαχείριση. Στην προσέγγιση.
Μαθαίνουμε από αυτά και ελπίζουμε ότι το 2020 θα έχουμε ξανά στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας, παιδιά μας που σήμερα δεν είναι μέσα στο γήπεδο, μαζί μας, αλλά, είναι πάντα στην καρδιά μας, πέρα και πάνω από το βόλεϊ, για την ΟΥΣΙΑ, τον ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και το ΗΘΟΣ τους.
Αυτό είναι ένα, βασικό, μέλημα μας. Οπως και η βελτίωση της ποιότητας της δουλειάς μας στην Ακαδημία, με αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και προς κάθε κατεύθυνση, γιατί εχθρός μας είναι μόνο το καλύτερο.
Δεσμευόμαστε ότι ο Πορφύρας θα είναι στην Α1 με πορεία ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ και στόχο να παίξει ξανά στην Ευρώπη, αλλά, κυρίως, με την συνεργασία ΟΛΩΝ, πιστεύουμε ότι θα κάνουμε πιο αποδοτική την δουλειά στην Ακαδημία μας.
Την ημέρα που θα σταματήσει να παράγει ταλέντα και κουλτούρα Πορφύρα η Ακαδημία μας, θα μετρά αντίστροφα όλο το οικοδόμημα μας στο βόλεϊ.
Προηγήθηκαν άλλοι πριν από εμάς στην Α1, επίσης οικονομικά ασθενείς και συναισθηματικά πλούσιοι.
Η διαδρομή τους, είναι οδηγός για εμάς, ώστε να πάρουμε τα σωστά και να αποφύγουμε τα σφάλματα.
Οι πόροι της Ακαδημίας θα συνεχίσουν να πηγαίνουν ΜΟΝΟ στην Ακαδημία.
Και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, η Γυναικεία ομάδα μας θα έχει στη νέα σεζόν, στην 14άδα της, όχι τουλάχιστον 4 όπως έως τώρα, αλλά, 7 αθλήτριες από την Ακαδημία μας, επειδή εμάς έτσι μας αρέσει, να στηρίζουμε το φυτώριο μας.
Και όποιες το κατανοούν, θα αρπάξουν την ευκαιρία...
Τώρα, όσα έχουμε κατορθώσει, φαίνονται απλά, ίσως και αυτονόητα ή δεν ξέρω τι άλλο...
Η, ιστορική, απόσταση από τα γεγονότα θα επιβεβαιώσει μετά από χρόνια ότι αυτό που πετύχαμε, είναι ένα ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ.
Με το καλό να έλθει το 2020, αλλά, το 2019 δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.
Ευχαριστούμε όσες και όσους μας βοήθησαν και ειδικά την κοινωνία του Πειραιά, που είναι αρωγός μας.
Καλή Χρονιά και μη ξεχνάτε ότι ο Πορφύρας απέδειξε ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και ας πηγαίνει, όπως λέει εύστοχα ο Παναγιώτης, κόντρα στη λογική...