Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Η βράβευση της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Πορφύρα

Πότε συγκινηθήκαμε περισσότερο ;
Οταν ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έδωσε το βραβείο στην αρχηγό μας Αννα Φωτεινού για την πρώτη συμμετοχή της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ του Πορφύρα στα Κύπελλα Ευρώπης ή μήπως στις βραβεύσεις των 8 αθλητριών της Ακαδημίας Βόλεϊ του Πορφύρα που πέρασαν σε ΑΕΙ ( Κ.Ράπτη, Κουόλ, Τζώρτζη, Κυριακοπούλου, Σπυράκη, Η.Μανέ, Δ.Ζήκου, Κ.Ηλιοπούλου ) ;
Μην περιμένετε απάντηση....
Δεν την γνωρίζουμε....
Η ιστορία γράφεται από τις ΟΜΑΔΕΣ και η Γυναικεία ΟΜΑΔΑ του Βόλεϊ του Πορφύρα απόλαυσε την Κυριακή, στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του συλλόγου μας, την αναγνώριση και την τιμή, για την πρώτη συμμετοχή της στα Κύπελλα Ευρώπης και την 6η θέση στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Εκεί, δίπλα στις αθλήτριες και τον προπονητή και 2 άνθρωποι δίχως τους οποίους η ιστορία της ΟΜΑΔΑΣ μας θα είχε σταματήσει...
Ο Μανώλης Κελέκος και η Τασούλα Λιάρου. Από κοντά πάντα και ο Βαγγέλης Σπυράκης με τον Γιώργο Μπουρέκα, τον Δήμο Κουτσονικολή και τον Ορέστη Νικολαϊδη.
Από τις 16 αθλήτριες της ΟΜΑΔΑΣ μας έλειπαν μόνο η Μαριαλένα Δραγουμάνου που έμεινε στη Θεσσαλονίκη και η Αναστασία Σακιζλή, η οποία είχε αγώνα με τις Κορασίδες ενώ χαρήκαμε ιδιαίτερα ότι βρήκαν τον χρόνο και ανταποκρίθηκαν οι δύο μαθήτριες-αθλήτριες μας, η Αλεξία Καλόσακα και η Μαρία Κοκκόνη, την οποία περιμένουμε πιο γερή από ποτέ άλλοτε και πάντα δυνατή, για το ντεμπούτο της στην Α1 Εθνική.
Απούσα, λόγω αγώνα των Κορασίδων, η Πόπη Καλλή.
Σας...χρωστάμε την φωτο της βράβευσης από τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη ( Σ.Σ. Αγγελε, περιμένω....).
Αξιες μνείας και οι Μαριάννα Λιάρου, Σέλλεϊ Ράε Αντερσον, Δέσποινα Σιδεράτου, Εμιλι Κωνσταντέλλου, Κέλλυ Ευθυμιάδη, Τόνια Σπυριδάκη, δίχως τις οποίες δεν θα είχαμε πάρει πέρσι την 6η θέση, την καλύτερη της ιστορίας μας, ώστε να αποκτήσουμε το δικαίωμα να παίξουμε στα Κύπελλα Ευρώπης.