Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Οι χρήσιμες οδηγίες για την επιστροφή από την Δευτέρα 17 Μαϊου

 Επειδή διαρκώς επικαιροποιούνται οι οδηγίες της ΓΓΑ και καθώς περιμένουμε νέα ΚΥΑ το Σάββατο, προκειμένου να μην υπάρξει σύγχυση ή παρανόηση, παρακαλούμε θερμά τους γονείς των αθλητριών του Βόλεϊ του Πορφύρα όπως και τους γονείς των παιδιών που θα έλθουν κοντά μας, για πρώτη φορά, για τα εξής :

Εχετε ως δεδομένο ότι με όποια συνθήκη ζητηθεί από την Πολιτεία, η Ακαδημία μας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 17 Μαϊου προπονήσεις, καθώς, έχει ληφθεί σχετική μέριμνα

Τα ακριβή μέτρα θα σας γνωστοποιηθούν από εμάς, με ανακοίνωση και ανάρητηση, το πρωϊ της Κυριακής 16 Μαϊου, ώστε να έχουμε κάνει ορθή επεξεργασία των δεδομένων και να τα έχουμε επιβεβαιώσει-διευκρινίσει μιλώντας με όποιους πρέπει.

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα σας γνωστοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Για ουσιαστικούς και απόλυτα πρακτικούς λόγους, περιμένουμε να μας στείλουν στο porfyrasvolley@gmail.com όσοι γονείς ακόμα δεν το έχουν πράξει, ενημέρωση για την επιστροφή της κόρης τους στις προπονήσεις.

Μην μπείτε, ακόμα, στη διαδικασία οι γονείς αθλητριών Γυμνασίου και Λυκείου να πάτε τα παιδιά για ράπιντ τεστ ( επιβάλλονται, προς το παρόν, από την αρχή και κάθε 15 ημέρες ). Εάν και από την νέα ΚΥΑ απαιτούνται ράπιντ τεστ, θα συνεννοηθούν οι γονείς με τον κο Νίκο και τους εφόρους μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Εμπιστοσύνη, συνεννόηση, πειθαρχία, καλή διάθεση, ψυχραιμία και η επιστροφή θα γίνει σωστά. Γυρνάμε, αλλά, με κανόνες και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα παίρνετε από εμάς.

Δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν ή τι λένε άλλοι. Εμείς θα ακολουθούμε την έγκυρη και άμεση ενημέρωση που σας παρέχουμε, μετά από απευθείας επικοινωνία με το Υφυπουργείο και την ΓΓΑ.