Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Τα 6 βήματα για την επιστροφή μας από Δευτέρα 17 Μαϊου




 

Η Κωνσταντίνα μας μεγάλωσε, αλλά, πάλι είναι έτοιμη μαζί με τα άλλα παιδιά μας για την επανέναρξη...Παρακαλούμε για τα εξής :

Α. Οι έφοροι των τμημάτων και αρκετοί γονείς ατομικά, έχουν το έντυπο που πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί ,με υπογραφή γονέα έως και αύριο στη διεύθυνση porfyrasvolley@gmail.com ή στο nikolaosdelas@yahoo.gr, μαζί με το ΑΜΚΑ του παιδιού. 

Και τα δύο μαίηλ βλέπει ΜΟΝΟ ο κ. Νίκος.

Β. Τα ράπιντ τεστ των αθλητριών που δήλωσαν συμμετοχή στη διαδικασία, θα γίνουν όπως και όπου ενημερώθηκαν, την Δευτέρα 17/5, 2-4 μ.μ. Εάν δεν μπορούν να τα συνοδεύσουν γονείς, θα είναι εκεί οι προπονητές και ο κ. Νίκος.

Γ. Ακόμα και εάν παιδί Γυμνασίου ή Λυκείου ( αυτά αφορά το ράπιντ τεστ ως ενταγμένα σε τμήματα μοριοδοτούμενων πρωταθλημάτων ), δεν πρόκειται να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα, λόγω ξένων γλωσσών, πρέπει να πάει για ράπιντ τεστ την Δευτέρα 17/5, ώστε να δηλωθεί στην ΕΣΠΕΔΑ και από εκεί σε ΕΟΠΕ-ΓΓΑ, αλλιώς, δεν μπαίνει στο γήπεδο. Ο έλεγχος ράπιντ είναι 15θήμερος.

Δ. ΟΛΑ τα παιδιά (  Νήπια, Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου ) κρατούν αντίγραφο του αρνητικού αποτελέσματος του σελφ τεστ και το προσκομίζουν στους προπονητές τους, με την προσέλευση τους στο γήπεδο.

Ε. Οι προπονητές μας ήδη υποβλήθηκαν σε ράπιντ τεστ. Στο γήπεδο θα είναι μόνο εκείνοι, τα παιδιά και ο κ. Νίκος με τον κ. Παναγιώτη, που επίσης ακολουθούν την διαδικασία. Τα παιδιά θα τα παραδίδετε στην είσοδο και θα σας τα φέρνουμε εκεί.

ΣΤ. Επειδή νέες αθλήτριες δείχνουν ενδιαφέρον, παρακαλούμε να αποτανθούν για πληροφορίες στο porfyrasvolley@gmail.com