Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά


Τις ευχαριστίες για την υπερπολύτιμη αρωγή του στην ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΟΦ Πορφύρας και στην, τόσο δύσκολη, εφετινή 5η σεζόν της στην Α1 Εθνική Κατηγορία, εξέφρασε προς τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη αντιπροσωπεία του τμήματος.
Στο πρόσωπο του Δημάρχου, απευθύνονται βεβαίως οι ευχαριστίες συνολικά προς τον Δήμο μας και τους ανθρώπους του, ιδιαίτερα δε προς τον ΟΠΑΝ και τον Πρόεδρο του κ. Σήφη Βουράκη.
Η ανακοίνωση του Δημάρχου, προς τον οποίο προσφέρθηκε τιμής ένεκεν, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, ένα συμβολικό δώρο από την Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πορφύρα :
''Υποδέχτηκα στο Δημαρχείο τον Αντιπρόεδρο του Πορφύρα και υπεύθυνο του τμήματος βόλεϊ Νίκο Δελαγραμμάτικα, την προπονήτρια Πόπη Καλλή και την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Αναστασία Ποντικάκη, με τους οποίους συζητήσαμε για την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν. Ο Πορφύρας είναι μια ομάδα που κάνει περήφανη την πόλη μας, καθώς είναι η 2η ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας γυναικών στο βόλεϊ. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους, όπως κάνουμε με όλα τα πειραϊκά σωματεία ''.