Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Πορφύρας-Παναθηναϊκός στις 20.00 του Σαββάτου στο Σαλπέας, με ΣΤΗΡΙΞΗ στις αθλήτριες μας !

 Το Σάββατο στο Σαλπέας ( 20.00 ) ο Πορφύρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Παρά τα προβλήματα μας, οφείλουμε να τιμήσουμε την κιβωτό αξιών και αρχών που υπηρετούμε και να παρουσιάσουμε ΟΜΑΔΑ αγωνιστική από την αρχή έως το τέλος και ατμόσφαιρα γηπέδου θερμή για τις αθλήτριες μας και φιλόξενη για τον φιλοξενούμενο.

Το Βόλεϊ του Πορφύρα, έστω και αν παλεύει με μύριες αντιξοότητες και δίχως γερά πορτοφόλια, φέρνει στο Σαλπέας τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού και συνεχίζει, με πείσμα, να γράφει ιστορία, που ποτέ δεν θα ξεχασθεί. 

Οι 70 θεατές ( αποκλειστικά κάτοχοι Κάρτας Μέλους του Βόλεϊ του Πορφύρα και αθλήτριες του συλλόγου οι οποίες θα μας ενημερώσουν πρωτύτερα για την έλευση τους, 5 μέλη του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού και μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ ) θα δημιουργήσουν, με ΗΘΟΣ, μία ατμόσφαιρα που θα επιβεβαιώνει γιατί ο Πορφύρας είναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, έστω μη προβεβλημένο.

Ατομο που δεν έχει Κάρτα Μέλους του Πορφύρα ( φυσικά, εμβολιασμένο ) ή δεν θα είναι αθλήτρια της ομάδας μας ( μέχρι του αριθμού των 15 κοριτσιών εν συνόλω ), ΔΕΝ πρόκειται να μπεί στο Σαλπέας, γιατί οφείλουμε να τηρήσουμε το 70% της άδειας γηπέδου ( 100 άτομα ) σύμφωνα με την ΚΥΑ.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Παρακαλούμε για στήριξη προς την Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πορφύρα και ειδικά προς την Σάφι Αλισάνοβα και θεωρούμε προαπαιτούμενο και δεδομένο κουλτούρας Πορφύρα τον φίλαθλο σεβασμό προς τον Παναθηναϊκό και ας έχουμε άλλες συλλογικές προτιμήσεις.

Το ματς δεν θα μεταδοθεί σε live streaming.