Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Το είχαμε γυρίσει πάλι, αλλά, είναι η ώρα των ευθυνών...

 





Τρίτη διαδοχική ήττα για την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, δίκαιη και αυτή, με 3-1 σετ από το Μαρκόπουλο στο Σαλπέας.

Η εικόνα είναι, προφανώς, προβληματική, αλλά, η ζωή στην Α1 ποτέ δεν ήταν εύκολη.

Τώρα, είναι η ώρα για να φανεί ποιός έχει κότσια για την κατηγορία και ποιός όχι.

Τη σεζόν 2018-2019, ο Πορφύρας ξεκίνησε με 7 ήττες σε 8 ματς και με μόλις 4 πόντους και στην 22η αγωνιστική τερμάτισε 6ος και έπαιξε στην Ευρώπη, καθώς τότε είχαν επιλέξει την άρνηση συμμετοχής η 4η Θέτις και ο 5ος Αρης.

Προς το παρόν, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Πορφύρα είναι ο ίδιος ο εαυτός του, οπότε τεχνική ηγεσία και αθλήτριες έχουν την ευθύνη και την πρόκληση ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους, να  αλλάξουν ότι πρέπει, εφόσον υπάρχει πλήρης στήριξη-εμπιστοσύνη και συνέπεια από την διοικητική ηγεσία.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ Σήφη Βουράκη για την τιμή που μας έκαναν και ήταν κοντά μας, τον κ.Χιονίδη, Υπεύθυνο Ηλεκτρολογικού του Δήμου Πειραιά, τον Ανδρέα Βήχο που είναι '' φύλακας άγγελος '' στο Σαλπέας και φυσικά εκείνους οι οποίοι ήλθαν κοντά μας ή έστειλαν τις κόρες τους ως ball girls.

Θα συνεχισθεί το μέτρο της εισόδου μόνο σε κατόχους Κάρτας Μέλους και στα επόμενα παιχνίδια και δεν πρόκειται να διατίθενται εισιτήρια ή να δίδεται άλλο δικαίωμα εισόδου.

Αύριο η αποστολή της ομάδας ταξιδεύει για την Θεσσαλονίκη όπου θα παίξει το Σάββατο με τον Αρη ενώ Το Σάββατο 30/10 ο Πορφύρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Σαλπέας.