Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Για το ματς Πορφύρας-Παναθηναϊκός

 Η αλλαγή στην ΚΥΑ από τις 25/10,  μας δίνει το δικαίωμα φιλοξενίας έως 70 ( από 60 ) ατόμων στο Σαλπέας, στα ματς της Volley League Γυναικών.

Αρχής γενομένης από τον αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, πάντα, με δεδομένο ότι πρέπει να εξυπηρετηθούν όσοι επέλεξαν να πάρουν Κάρτα Μέλους και με ξεκάθαρη την απόφαση μας να τηρούμε όσα επιβάλλονται από τις αρχές, σημειώνουμε :

Από τις 70 θέσεις, οι 15 διατίθενται, φυσικά δωρεάν όπως πάντα από το 1990 που ιδρύθηκε το τμήμα βόλεϊ του Πορφύρα, σε αθλήτριες ( νυν και πρώην ) του συλλόγου, αρκεί να είναι εμβολιασμένες ( μεταξύ αυτών  3 ανεμβολίαστες 12-17 ετών, που μπορούν να εισέλθουν με ράπιντ ή μοριακό τεστ )-Παράκληση για ενημέρωση έως την Παρασκευή.

Επιπλέον, 10 θέσεις θα περιμένουν 5 ζευγάρια γονιών αθλητριών της Ακαδημίας μας, που θα μπορούν να μπαίνουν στο Σαλπέας, στα παιχνίδια μας, με 1 Κάρτα Μέλους και τα 2 άτομα-Παράκληση για ενημέρωση έως την Παρασκευή.

5 θέσεις θα είναι για μέλη ΔΣ ΕΟΠΕ και άλλους επίσημους.

5 θέσεις για άτομα της λίστας φίλων του Παναθηναϊκού.

35 θέσεις για ήδη ενεργούς κατόχους Κάρτας Μέλους.

Οι συνθήκες επιβάλλουν τον σχετικό προγραμματισμό, εμείς θα θέλαμε 300 άτομα στο Σαλπέας, όπως στην κανονικότητα.

Τώρα, έστω και αν γινόμαστε δυσάρεστοι, αυτά ισχύουν.

Ας σκεφθεί κανείς ότι μεγάλος χαμένος είναι το τμήμα, που πρέπει σε κάθε εντός έδρας να διαθέτει 400 ευρώ, με μηδέν έσοδα από εισιτήρια, αλλά, φυσικά, αυτά λίγους αφορούν.

Επίσης, επί του παρόντος, δεν προβλέπεται μετάδοση live streaming του αγώνα Πορφύρας-Παναθηναϊκός.