Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Καλή αρχή να έχουμε, με την δύναμη του Θεού και την αγάπη όλων σας



 

Ο Πορφύρας στη Λαμία, για τον αγώνα του Σαββάτου, στην πρεμιέρα της Volley League Γυναικών, στην 6η σεζόν μας στη μεγάλη κατηγορία, μαζί με τις ισχυρότερες δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού.

Στην 13μελή αποστολή, μετέχει για πρώτη φορά με την Γυναικεία ομάδα μας, η γεννημένη το 2004, μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου, Δήμητρα Βαλσαμάκη, παιδί της γειτονιάς μας, από τα σπλάχνα του Πορφύρα.

Οι άλλες 12, είναι οι Νόβη Γκούρα, Εβελίνα Θαλασσινού, Πετρίνα Μπουτσελάκου, Ταίνά Ροντρίγκες, Αναστασία Ποντικάκη, Δήμητρα Ευαγγέλου, Νεφέλη Αλμπάνη από τις παλαιότερες και οι νεοφερμένες Μαρία Σάντε, Σαφαγκάτ Αλισάνοβα, Ξένια Παβλένκο, Εύα Μασούρα, Ελένη Παγωμένου.

Η τούρτα γενεθλίων για την Μαρία Σάντε, από τα πιο καλά παιδιά που, διαχρονικά, έχουν έλθει στον Πορφύρα, συνοδεύθηκε από τις ευχές όλης της ΟΜΑΔΑΣ για τα 24 χρόνια της που μακάρι να γίνουν 100.

Η άμεση ενσωμάτωση των '' νέων '' στην ΟΜΑΔΑ μας, φανερώνει και το οικογενειακό κλίμα αλλά και την σιγουριά και αγάπη των '' παλιοσειρών '' που είναι μπολιασμένες με το πνεύμα του Πορφύρα, καθώς, αγκαλιάζουν αμέσως τις '' καινούριες ΄΄ που γίνονται ένα.

Καλό πρωτάθλημα να έχουμε, να συνεχίσουμε να παράγουμε αθλήτριες, να μη χρωστάμε και ότι δώσουμε, θα μας το γυρίσει πίσω ο Θεός με την δύναμη Του, με ΥΓΕΙΑ για τα παιδιά μας.