Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Η είσοδος στο ματς Πορφύρας-Μαρκόπουλο την Τετάρτη στις 8 μ.μ.

 Πορφύρας-Μαρκόπουλο την Τετάρτη στο Σαλπέας στις 8 μ.μ.

Επειδή, εμείς τουλάχιστον, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε   στην ΚΥΑ και στα Υγειονομικά Πρωτόκολα, προσαρμοζόμαστε ως εξής :

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ 70 άτομα ( 55 κάτοχοι της Κάρτας Μέλους του Βόλεϊ  του Πορφύρα, 5 άτομα της λίστας που θα μας στείλει το Μαρκόπουλο,  5 διαπιστευμένοι εκπρόσωποι του Τύπου και 5 μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ μαζί με  προσωπικό αγώνα ).

Κάρτες Μέλους θα διατίθενται από τον κ.Φραγκόπουλο στην είσοδο.

Δεν πρόκειται να επιτραπεί η είσοδος σε άλλους, καθώς, είμαστε υποχρεωμένοι να καλύψουμε μόνο το 60% της χωρητικότητας που αναγράφεται στην άδεια του γηπέδου.

Για παιδιά 12 έως 17 ετών προβλέπεται είσοδος μόνο με μοριακό ή ράπιντ τεστ και για παιδιά κάτω των 12 ετών, με σελφ τεστ, αλλά, ανεμβολίαστα παιδιά μπορούν να μπούν έως 3, δηλαδή, το 5% του συνολικού αριθμού των εισερχομένων.       

Επιτρέπεται η είσοδος  μόνο σε εμβολιασμένους  ή νοσήσαντες τις τελευταίες 180 ημέρες ( στην είσοδο θα ελέγχονται με την ειδική εφαρμογή τα πιστοποιητικά τους ) ενώ ειδικά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και εργαζομένους στο γήπεδο, υπάρχει η εναλλακτική δυνατότητα να προσκομίσουν αρνητικό μοριακό τεστ ή τεστ αντιγόνου, όπως μας διευκρίνισε η ΓΓΑ.