Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Δε θα σε ξεχάσουμε...


 

H οικογένεια του Πορφύρα τίμησε την μνήμη του Μανώλη Κελέκου στο μνημόσυνο του, στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά, όπου παρέστησαν ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μακρυγιάννης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Βόλεϊ Νίκος Δελαγραμμάτικας (  ο οποίος μετά από σχετική συνεννόηση, απηύθυνε από του βήματος του ιερού τον ύστατο χαιρετισμό τιμής στον ΚΥΡΙΟ Μανώλη... ), τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Ανυφαντής και Αγγελος Ζαννής, ο έφορος της Ακαδημίας Βόλεϊ Παναγιώτης Τριανταφύλλου, αρκετά παλιά και ιστορικά διοικητικά στελέχη του Πορφύρα, μη εν ενεργεία αθλήτριες του βόλεϊ του συλλόγου, γονείς αθλητριών που ήταν κοντά του,  ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ και Γεν.Γραμματέας της ΕΟΠΕ Νεκτάριος Χαλβατζής και αντιπροσωπεία του τμήματος βόλεϊ αποτελούμενη από την κα Τασούλα Φωτάκη, την προπονήτρια Πόπη Καλλή και τις αθλήτριες Πετρίνα Μπουτσελάκου, Αναστασία Ποντικάκη, Σαφάγκατ Αλισάνοβα, Ξένια Παβλένκο.

Ας σημειωθεί ότι η αποστολή της ομάδας βόλεϊ  επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη στις 6 τα ξημερώματα, ωστόσο, έστω δίχως ύπνο ήταν χρέος τιμής να παραστεί πολυμελής αντιπροσωπεία στο μνημόσυνο του ιδρυτή του τμήματος ενώ αίσθηση προκάλεσε η εθελοντική ανταπόκριση των 2 διεθνών Αζέρων αθλητριών μας που τίμησαν την διαδικασία με απόλυτο τρόπο και κατάνυξη, αν και είναι άλλου θρησκεύματος. 

Θα ακολουθήσουν, σταδιακά, οι ενέργειες με τις οποίες θα τιμηθεί η μνήμη του Μανώλη Κελέκου από το τμήμα βόλεϊ, που θα λειτουργήσει εκπροσωπώντας την βούληση όλης της οικογένειας του Πορφύρα.