Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Εμείς είμαστε ΠΟΡΦΥΡΑΣ, το ΚΑΛΟ θα νικήσει στο τέλος !



 Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και την τεχνική ηγεσία του Πορφύρα για το κυνήγι της νίκης, με τον σταυρό στο χέρι, μέχρι το τέλος απέναντι στον Ηλυσιακό που επικράτησε με 3-2 σετ ( 16-14 το τάϊ μπρέϊκ και τα προηγηθέντα σετ 19-25, 25-22, 27-25, 21-25 ).

Συγχαρητήρια στο διαιτητικό δίδυμο ( Βουδούρης-Ε.Μουλά ) για την υπεύθυνη απόδοση του σε ένα δύσκολο παιχνίδι 150 λεπτών.

Ευχαριστούμε τους 25 φίλους του Πορφύρα που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας που ήταν, είναι και θα είναι κιβωτός ηθικής, αρχών και αξιών.

Ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ στις αθλήτριες μας και κυρίως στις μανάδες τους ( κάποιες ήταν απόψε στην εξέδρα...) με όλα όσα άκουσαν απόψε στα Ιλίσια από την εξέδρα και στον κ. Νίκο, επίσης, για τις...θεάρεστες ευχές που άκουσε για τον ίδιο και το σπίτι του, χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ ( συγγνώμη που δεν πήρα άδεια για να κοιτάξω, όταν μπροστά μου στην αλλαγή τεραίν καθυβρίστηκαν οι αθλήτριες μου από άτομα που ήταν στα κάγκελα...), καθώς, για όλη αυτή τη χυδαιότητα ουδείς ευαισθητοποιήθηκε να πράξει το απολύτως αυτονόητο, να προφυλάξει την φιλοξενούμενη ομάδα και την ατμόσφαιρα ενός αγώνα ή, τουλάχιστον, να πεί έστω στο τέλος μία ''συγγνώμη''.

Κρίμα...

Μέχρι το τέλος, που θα είναι θετικό για τον Πορφύρα, θα συνεχίσουμε ΠΑΝΤΑ με τον σταυρό στο χέρι.

Το καλό θα νικήσει.