Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Είμαστε υπερήφανοι για εσάς !


 ΜΑΖΙ και στις νίκες και στις ήττες !

Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για την ομάδα Κορασίδων Α του Πορφύρα που έδωσε καλό και έντιμο αγώνα όλη τη σεζόν, ισοβάθμησε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, αλλά, αποκλείσθηκε στις λεπτομέρειες  από το Final 8 ( όπου μετέχουν οι 5 πρώτες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας, 2 της  Β΄ και 1 της Γ΄ ) ενώ με ισοβαθμία είχαν αποκλεισθεί και οι Νεάνιδες μας από το Final 8 της ΕΣΠΕΔΑ.

Δύο ισοβαθμίες, δύο αποκλεισμοί, ο ένας μάλιστα στους πόντους...Που να τα πείς αυτά...

Στη ζωή, πέρα από τις δικές σου...αυτοκτονίες, θες και τύχη..

Τόσο οι Κορασίδες Α όσο  και  οι Νεάνιδες αποκλείσθηκαν από ομάδες με τις οποίες είχαν μόνο νίκες πρωτύτερα ( οι Νεάνιδες κέρδισαν 3 φορές την Αργυρούπολη και έμειναν έξω από την μια και μοναδική ήττα τους, οι Κορασίδες Α είχαν επικρατήσει 2 φορές της Ηλιούπολης και αποκλείονται με την εκτός έδρας ήττα τους  σε μονό ματς στη δεύτερη φάση....).

Ο Πορφύρας θα συνεχίσει με την δική του φιλοσοφία, τα παιδιά έχουν πρόοδο, θα περάσουν σταδιακά στην Γυναικεία ομάδα όπως γίνεται διαχρονικά σε εμάς, κρατάμε τα δάκρυα τους, αλλά, να προχωρούν με ψηλά το κεφάλι.

Πολλές από τις Κορασίδες Α του Πορφύρα έδωσαν 33 ματς από την αρχή της σεζόν.

Συνήθως με επιτυχία, άλλοτε όχι, πάντα όμως με κατάθεση ψυχής.

Να είστε καλά, σας ευχαριστούμε και εσάς και τους γονείς σας και το μόνο που θέλουμε είναι να σας έχει καλά ο Θεός και να συνεχίσετε να αγαπάτε τον Πορφύρα και να έχετε την φιλοδοξία να προχωρήσετε με την κοκκινόμαυρη φανέλα της Φρεαττύδας.

Για τον προπονητή σας, τον Νικηφόρο Γιαννόπουλο και τους εφόρους σας Βασίλη Φραγκόπουλο και Απόστολο Τσένη, πέντε λέξεις μόνο : 

Είμαστε τυχεροί που σας έχουμε.

Υ.Γ. Παιδιά μου, ποτέ δεν θα είστε μόνα σας και πάντα θα υπάρχει σεβασμός και αγάπη για εσάς, είτε προκρίνεστε είτε όχι. Αξίζατε καλύτερη μοίρα, αλλά, στον αθλητισμό πέφτεις και σηκώνεσαι, μαθαίνοντας να προσπαθείς ακόμα περισσότερο, πνευματικά, ψυχολογικά, σωματικά. 

Ψηλά το κεφάλι. Στον Πορφύρα είστε !