Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022




 Τώρα που είναι τα ζόρια, τώρα φαίνεται ο πραγματικός χαρακτήρας μιας ομάδας και αν είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ή χρησιμοποιεί για εμπορικούς σκοπούς και φρου φρου, την πιο ιερή ( για κάθε άνθρωπο ) λέξη. 

Αντιπροσωπεία της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πορφύρα, την Πέμπτη, επέστρεψε στο Σαλπέας μερικές ώρες μετά την προπόνηση της, ώστε να ενθαρρύνει τα παιδιά μας των Κορασίδων Α, καθώς, μπήκαν μετά από την ήττα στην Ηλιούπολη, σε περιπέτειες για την πρόκριση στο Final 8 και ειδικά τώρα μας χρειάζονται δίπλα τους.

Αλλωστε, εμπιστεύονται και αγαπούν από μωρά τον Πορφύρα, που επιμένει να μην κάνει....παιδομαζώματα, αλλά, να αφήνει να ανθίζουν τα δικά του λουλούδια και είναι, ότι και αν γίνει, οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ στα μάτια μας, όπως και ο προπονητής τους Νικηφόρος Γιαννόπουλος που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, με ΗΘΟΣ.

Η προπονήτρια της Γυναικείας ομάδας μας Πόπη Καλλή, οι διεθνείς Αζέρες αθλήτριες μας Σάφι Αλισάνοβα, Ξένια Παβλένκο και οι Πάμαιρη Αφεντάκη-Πετρίνα Μπουτσελάκου που κέρδισαν με το σπαθί τους και μεγάλο αγώνα θέση στη Γυναικεία του Πορφύρα, προερχόμενες από την Ακαδημία του συλλόγου, μίλησαν με τις Κορασίδες μας, τους είπαν ότι είναι δίπλα τους, να πολεμούν όλη τη ζωή τους μέχρι τον τελευταίο πόντο και το μόνο που τους ζήτησαν, ήταν να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, δίχως άγχος. 

Οι Κορασίδες και οι Νεάνιδες μας είναι η '' δεξαμενή '' για την Γυναικεία του Πορφύρα, κυρίως όμως είναι παιδιά που τώρα μας χρειάζονται στο πλευρό τους, γιατί η νίκη έχει πατεράδες πολλούς και η ήττα είναι ορφανή ( όχι ωστόσο στον Πορφύρα....).