Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Φουλ για το Final 8 ο Πορφύρας !

 


Σημαντικό βήμα πρόκρισης στο Final 8 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ως μία από τις 5 καλύτερες ομάδες της Α΄ Κατηγορίας έκανε, με εξαιρετική εμφάνιση, ο Πορφύρας χάρη στη νίκη του με 3-0 σετ επί του Αιγάλεω στο Σαλπέας  ( 25-12, 25-20, 25-22 ). 

Αυτή ήταν μόλις η 3η ήττα του Αιγάλεω σε 18 ματς που έχει δώσει έως τώρα.

Τα καλύτερα γενέθλια για την 15χρονη πασαδόρο μας Ανναμπέλα Τσίντζου, που έρχεται από την Νέα Σμύρνη καθημερινά στον Πειραιά και ακολουθεί τον δρόμο της αφοσίωσης στον στόχο.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και των δύο ομάδων για το όμορφο ματς, ο Πορφύρας προχωρά πάντα με χαμηλούς τόνους, σεβασμό σε κάθε αντίπαλο και δουλειά.

Ελειψαν από τον Πορφύρα  η Πρέκα και η  Μουσελή ενώ με το Αιγάλεω δεν αγωνίσθηκαν Νικολαϊδη-Δρέμπελα.

Αφού βρήκε χρόνο ο προπονητής μας και κουρεύθηκε και ξυρίσθηκε πάλι καλά, η νίκη από όλες τις αθλήτριες και τον έφορο Βασίλη Φραγκόπουλο πάει ( επίσης ) στον Νικηφόρο και στη Φράγκω...

Υ.Γ. Σας τα είχα πεί ότι σας εμπιστευόμαστε...Τα καλά λόγια μετά από ήττες θα τα ακούτε, στις νίκες γιορτάζουμε μία ώρα και μετά πάμε με συγκέντρωση για το επόμενο γιατί έχουμε 2 ματς μέσα σε 5 ημέρες.

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Γιαννόπουλος ) : Αντωνίου, Ευστρατίου, Καριπίδη, Κίτσιου,  Πανούση, Παππά, Πυκνή, Α.Σακιζλή, Σταυρίδη, Τσένη, Τσίντζου, Μ.Ψαρράκη.