Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Στον Πορφύρα ποιό χώρο θα δώσετε ;

Η ΓΓΑ έδωσε για 50 χρόνια στον Ολυμπιακό το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη ,η ΕΟΑ παραχώρησε στον Ολυμπιακό για 49 χρόνια το γήπεδο Καραισκάκη ,τα Τουριστικά Ακίνητα έδωσαν στον Ολυμπιακό το κτίριο της παλιάς λέσχης του και τα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ για τα επόμενα 50 χρόνια και τώρα ο Δήμος Πειραιά έδωσε το χώρο στο ''Δελφινάριο'' ,επίσης για  50 χρόνια ,στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό για να κάνει κολυμβητήριο και ποιός ξέρει και τι άλλο.
Για τον Πορφύρα ποιός χώρος θα δοθεί ,για 50 χρόνια  ;
Ωστε να αποκτήσει ο σύλλογος μας καλύτερες προυποθέσεις λειτουργίας και προσφοράς στα παιδιά του Πειραιά κι ιδιαίτερα της περιοχής μας ,πάντα σε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ επίπεδο .
Η Πολιτεία που ποτέ δεν έχει κι όπου θέλει δίνει ,ξέρει να χαρίζει στον Ολυμπιακό .Στον Πορφύρα και στα άλλα σωματεία του Πειραιά που έχουν δράση και δυναμική ,τι ακριβώς θα χαρίσει ;
Γιατί όταν ζητάμε χώρους ,μας λένε ότι ΄'δεν υπάρχουν''.
Για τον Ολυμπιακό πάντα κάτι θα βρεθεί .Οι άλλοι δεν έχουν ψυχή ή δεν αξίζουν τις ίδιες ευκαιρίες;
Εντάξει ,ξέρουμε ότι δεν προσφέρουμε τόσες ψήφους όσες άλλοι αλλά επειδή δε φωνάζουμε δε σημαίνει κι ότι δεν υπάρχουμε .
Στον Πειραιά δεν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός .Επιτέλους ,καταλάβετε το.Και κάντε την επόμενη κίνηση να δώσετε χώρο στα σωματεία που έχουν νοικοκυριό ,υποδομές και στιβαρές διοικήσεις ώστε να καταφέρουν να αναπτυχθούν.
Γιατί όλες αυτές οι δωρεές για 50 χρόνια θα δημιουργήσουν έναν γίγαντα και θα συνθλίψουν όλους τους άλλους .Αυτό θέλετε ; Αυτός είναι αθλητισμός ; Αυτή είναι η φροντίδα για το σωματείο της γειτονιάς ;