Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Μπράβο ,ευχαριστούμε ,συνεχίζουμε...

Ο ...σπεσιαλίστας του είδους θα αναλάβει να γράψει αναλυτικά για την εικόνα και τα στοιχεία του αγώνα Πορφύρας--Φιλία 3-0 σετ .Εμείς θα αναφερθούμε στα ...περιφερειακά ,σε όσα προκάλεσε σε επίπεδο συναισθημάτων κι αντιδράσεων η νίκη της ομάδας μας στο ντέρμπυ κορυφής στο οποίο υποχρεώσαμε στην πρώτη φετινή ήττα της την Φιλία Ηλιούπολης.
Πρώτα απο όλα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες μας και στον προπονητή τους Μανώλη Αποστολογιωργάκη για την σπουδαία επιτυχία τους .Ευχαριστούμε για την προσπάθεια και την αφοσίωση στην ομάδα ,στη φανέλλα ,στον  ομαδικό αγώνα και συνεχίζουμε γιατί ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα .Χρειάζεται συνέχεια ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος .
Η δέσμευση μας είναι ότι η γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα θα συνεχίσει να λειτουργεί με το ίδιο πνεύμα και την ίδια λογική κι ελπίζουμε ότι θα έλθουν κι άλλα ,ανάλογης σημασίας ,αποτελέσματα.
Τα πολλά λόγια δε χρειάζονται .Η χαρά μας είναι μεγάλη γιατί απόψε πραγματικά γιόρτασε ο Πορφύρας μας .Πάμε τώρα για το επόμενο παιχνίδι ,την Τετάρτη στους Τράχωνες ,ένα ακόμα ντέρμπυ .
Συγκέντρωση ,συνοχή ,αυτοπεποίθηση ,προσήλωση ,αυτοθυσία ,πάθος ,εγωισμός ,φιλοδοξία και πείσμα χρειάζονται .
Ο Πορφύρας είναι εδώ .Ηταν και πριν αλλά δεν τον έβλεπαν .Και θα είναι κι αύριο.
Η μεγαλύτερη επιβράβευση ; Η συγχαρητήρια ανακοίνωση της Διοίκησης του Πορφύρα.
''Απο τον Πρόεδρο του συλλόγου κι όλα τα μέλη του Δ.Σ.θερμά συγχαρητήρια για τη μεγαλειώδη σημερινή νίκη κι εμφάνιση σας .Πολλά μπράβο σε αθλήτριες ,προπονητή κι υπεύθυνους τμήματος''.
Και τα προσωπικά θερμά τηλεφωνήματα για συγχαρητήρια απο τον Πρόεδρο κ.Κανάκη Τσιριγωτάκη που όπως σχεδόν όλο το συμβούλιο ήταν στο γήπεδο . 
Τα κορίτσια κι ο προπονητής τους κι όσοι είμαστε κοντά τους σας ευχαριστούμε γιατί αν δεν είχαμε την απλόχερη κι ειλικρινή  συμπαράσταση σας δε θα είχε την ίδια γλύκα ο αγώνας μας .
Γιατί σταθήκατε κοντά μας και μας συμβουλεύσατε όπως και μας στηρίξατε σε πολύ δύσκολες στιγμές.Δε ξεχνάμε .Γι αυτό και σας τιμάμε όσο βλέπετε και νιώθετε.