Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Συγγνώμη ,εμείς φταίμε ....

Τα κάναμε ...σαλάτα και ζητάμε συγγνώμη,.
Η αποτυχία της ομάδας μας των Παγκορασίδων που έχασε με 3-0 σετ στο ''Σαλπέας'' απο τον Ευρυπίδη κι αποκλείσθηκε απο την επόμενη φάση του πρωταθλήματος ,βαρύνει κυρίως εκείνους που ασκούν διοίκηση στο τμήμα.
Ετσι όπως στρώσαμε το κρεββάτι ,ας πέσουμε να κοιμηθούμε τώρα.Τα παιδιά είναι τα τελευταία που φταίνε .Τα εμπιστευόμαστε ,τα στηρίζουμε ,αυτά είναι το μέλλον του Πορφύρα .
Εμείς ευθυνόμαστε για τις επιλογές και την τακτική μας αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρισθήκαμε την ομάδα με τις αποφάσεις μας .Μαθαίνουμε απο τα λάθη μας ,θα τα διορθώσουμε και θα επανέλθουμε δριμύτεροι .
Τις υποδομές άλλωστε δεν τις θέλουμε για ...μόστρα αλλά για να πλαισιώσουν την πρώτη ομάδα .
Ο Πορφύρας είναι η δεύτερη δύναμη της πόλης και του Δήμου στο γυναικείο βόλει κι έτσι θα μείνει .
Με μεγαλύτερη βοήθεια απο τα δικά του παιδιά και με καλύτερες και πιο άμεσες ενέργειες και προσπάθειες απο μέρους μας .
Συγγνώμη και πάλι απο τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους .Δεν τα βλέπουμε σα συνδρομή αλλά σαν παιδιά μας και το ξέρουν  και το νιώθουν αλλά πιστεύουμε ότι μαζί τους θα πάρουμε χαρές γιατί πρώτα απο όλα αυτά το αξίζουν μετά απο τις πίκρες που γνώρισαν φέτος .
Τα προβλήματα τραυματισμών κι η εξαιρετικά νεανική ομάδα μας είναι δεδομένο ότι ισχύουν αλλά εμείς έχουμε μάθει να κοιτάμε την ουσία κι επειδή έχουμε τα μάτια ανοιχτά θα παλέψουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση και πέρα απο ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ να προσφέρουμε και καλύτερες προυποθέσεις για την αθλητική πρόοδο των παιδιών .