Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Το πλάνο για τις υποδομές μας

Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των αγωνιστικών τμημάτων των υποδομών μας στην εφετινή σαιζόν μας δίνει τη δυνατότητα --αν και θα προτιμούσαμε να μην την είχαμε ...---να προγραμματίσουμε για την επόμενη σαιζόν ποιά θα είναι τα βήματα που πρέπει να γίνουν,πάντα τηρουμένων των αναλογιών που μας αφήνουν διαθέσιμες οι τεχνικές δυσκολίες,όπως είναι η έλλειψη γηπέδων και επαρκή αριθμού διαθέσιμων ωρών στα ήδη υπάρχοντα γήπεδα.
Οι προπονήσεις των τμημάτων μας θα συνεχισθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου κι αν οι κλιματολογικές συνθήκες το επιτρέψουν θα παραταθούν για ένα τμήμα που πρέπει να ετοιμασθεί για το επόμενο στάδιο προσαρμογής στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας μας ,μέχρι τα μέσα Ιουλίου.
Οπως ζητήθηκε ήδη απο τις προπονήτριες μας θα προσπαθήσουμε ώστε τα κορίτσια να γνωρίζουν φεύγοντας για  τις διακοπές τους όχι μόνο πότε θα αρχίσουν οι προπονήσεις τους αλλά και ποιό θα είναι το ωρολόγιο πρόγραμμα τους .
Ολα αυτά βέβαια είναι σε συνάρτηση με τη διαθεσιμότητα γηπέδων η οποία φέτος ήταν τραγική με αποτέλεσμα να μην γίνει ,ουσιαστικά ,προετοιμασία και τα κορίτσια να μπούν στα πρωταθλήματα Νεανίδων και Κορασίδων χωρίς να έχουν δουλέψει όπως θα έπρεπε ,χωρίς να φταίνε γι αυτό ούτε τα ίδια αλλά ούτε βέβαια κι η προπονήτρια τους Νατάσα Μαλκοπούλου η οποία είναι τώρα στη διαδικασία ανίχνευσης ταλέντων .
Αν και τα αποτελέσματα δεν μας έχουν βοηθήσει ,το τμήμα βόλει του Πορφύρα κι απο πεποίθηση αλλά κι απο προσανατολισμό ενδιαφέρεται άμεσα για τις υποδομές του και το δείχνει στην πράξη ,χωρίς φρου φρου κι αρώματα .
Τα τρία κορίτσια που παίζουν στην γυναικεία ομάδα κι είναι απο τα σπλάχνα μας το επιβεβαιώνουν .Θα τα ακολουθήσουν κι άλλα ,αρκεί κι αυτά να δουλεύουν περισσότερο και να καταλάβουν ότι στη ζωή όλα συνδυάζονται αρκεί να το θέλουμε πολύ .