Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Αγώνας διαφήμιση για το γυναικείο βόλει

Εμείς έτσι θέλουμε το γυναικείο βόλει ,έτσι το ονειρευόμαστε και με αυτό το σκεπτικό ασχολούμαστε με τον χώρο και την ομάδα μας .Να παίζεται σε γεμάτο γήπεδο ,με σπουδαίες προσπάθειες απο τις αθλήτριες ,πάθος ,όμορφη και φίλαθλη ατμόσφαιρα ,με ελεγχόμενα πειράγματα και φιλική διάθεση ανάμεσα στους φιλάθλους στην εξέδρα και με πολλά παιδάκια και στο τέλος οι νικητές να παίρνουν τα συγχαρητήρια των ηττημένων κι όλοι μαζί να φεύγουν αγκαλιασμένοι απο το γήπεδο .
Γι αυτό απολαύσαμε το αποψινό ντέρμπυ στον Αλιμο .Οπου ο Πορφύρας νίκησε τους Τράχωνες με 3-0 σετ αλλά κυρίως κέρδισε το γυναικείο βόλει και διαφημίσθηκε στα μάτια μάλιστα του νέου προπονητή της Εθνικής Γυναικών ,του Ιταλού Καμπράρα ο οποίος είχε μία σπουδαία ευκαιρία να καταλάβει τι αξίζει το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Χαιρόμαστε για  την επιτυχία της ομάδας μας αλλά συγχαίρουμε όχι μόνο τον προπονητή και τα κορίτσια μας αλλά και την ομάδα των Τραχώνων που ήταν άξιος αντίπαλος σε όλα τα επίπεδα και μας παρείχε υποδειγματική φιλοξενία .
Μπράβο στον Πορφύρα και σεβασμός στους Τράχωνες που διοικούνται άλλωστε απο φίλους μας κι έχουν στον πάγκο έναν πρώην προπονητή μας .Το πρωτάθλημα συνεχίζεται όπως κι η ζωή.
Μέσα στη μιζέρια και το σκοτάδι των...σπρεντ και κάτω απο τον κίνδυνο να χάσουμε τις δουλειές μας και να μείνουμε με άδειες τσέπες ,απλώς επιβεβαιώθηκε απόψε ποιά είναι η δύναμη κι η ομορφιά του αθλητισμού .
Ο Πορφύρας συνεχίζει την προσπάθεια του χωρίς λόγια κι υποσχέσεις .Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό απο το επόμενο ή το προηγούμενο ,διασκεδάζουμε την διαδρομή και το ταξίδι ,δεν έχουμε άγχος και κατά τον Ιούνιο θα κάνουμε τη ...σούμα για το τι έχουμε καταφέρει.
Καλή συνέχεια στους Τράχωνες και μακάρι να πέσουν ξανά τα φώτα στο πρωτάθλημα μας ώστε να αναδείξουν την υγεία που αποπνέει .