Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Καλό ταξίδι φίλε

Η οικογένεια του Α.Ο.Φ. Πορφύρας αποχαιρέτησε τον φίλο Βαγγέλη Μπούρμπη ,πατέρα της Βίκυς και της Βάλιας που τίμησαν τη φανέλλα της ομάδας μας κι ειδικά η πρώτη ήταν η αρχηγός μας για 8 χρόνια έως το περασμένο καλοκαίρι όταν μετακινήθηκε στο Αιγάλεω ενώ προσέφερε πολλά και στις Ακαδημίες μας όπου τις είχαμε εμπιστευθεί τις κόρες μας και τις δίδαξε όχι μόνο βόλει αλλά κι ήθος κι αγάπη στη φανέλλα.
Το τελευταίο αντίο σε αυτό το παλληκάρι ,τον ωραίο κι αυθεντικό Πειραιώτη  , είπαν ο Πρόεδρος του Πορφύρα κ.Κανάκης Τσιριγωτάκης ,ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου κ.Κώστας Καλοίδης ,όλα τα μέλη της Επιτροπής βόλει(Λιάρου ,Λιούκας ,Δημητρίου  και Δελαγραμμάτικας ) ,όλες οι αθλήτριες της ομάδας μας που ήταν έως και πέρσι συναθλήτριες με την Βίκυ αλλά και κορίτσια που έχουν αποσυρθεί απο την ενεργό δράση όπως οι Καπεζάνου ,Σαραφιανού και Μελαγράκη , βολειμπολίστριες του Πορφύρα.
Δε θα μπορούσε να μη τιμήσει τη μνήμη του Βαγγέλη μας κι ο μέχρι τον Ιανουάριο και για 6 χρόνια προπονητής του Πορφύρα Σωκράτης Μαρμαρινός .
Εκεί ήταν και αντιπροσωπεία της ομάδας βόλει του Αιγάλεω με τον προπονητή του κ.Καράκο και 5 αθλήτριες του και μπράβο τους γιατί θέλησαν να συμπαρασταθούν στην ''Βικάρα''. 
Στεφάνια έστειλαν τα τμήματα βόλει του Πορφύρα και του Αιγάλεω .
Φίλε καλό ταξίδι και μακάρι όταν ταξιδέψουμε κι εμείς να λένε γι εμάς ότι αφήσαμε πίσω καλά παιδιά και καλό όνομα .
Και να ξέρεις ότι δεν κλάψαμε γιατί ξέρουμε ότι δε θα το ήθελες .Οι άντρες δεν κλαίνε ,μόνο παλεύουν κι όσο αντέξουν .